08 / 05 / 2024

Haydaroğulları İnşaat Adana'da projelere devam ediyor!

Haydaroğulları İnşaat Adana'da projelere devam ediyor!

Haydaroğulları, inşaat sektöründe sürekli gelişiyor Adana'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Haydaroğulları firması, kendini sürekli yenileyerek kalitesinden ödün vermiyor.



Haydaroğulları, inşaat sektöründe sürekli gelişiyor Adana'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Haydaroğulları firması, kendini sürekli yenileyerek kalitesinden ödün vermiyor.  Haydaroğulları İnşaat sahipleri Şükrü Sincar ve Haydar Şimşir, "Haydaroğulları İnşaat ve Şükrü Sincar İnşaat iş ortaklığının ortak amacı güvenli evler kurmak, sağlam, iyi yapılar inşa etmektir.  Kurulduğu günden bugüne kaliteli ürünler kullanarak, kaliteli işçilikle, iş güvenliğine önem vererek, sağlıklı yaşam mekanları tasarlamayı ve kurmayı ilke edinmiştir" dediler. Sincar ve Şimşir, daha sonra şunları söylediler:


AMAÇ; GELECEĞE İYİ ESERLER BIRAKMAK

Kendini devamlı yenileyerek geliştiren, geleceğe devamlı iyi hazırlanan bu iş ortaklığı perspektifini daha ilerletmekte kararlıdır. Çoğalan ülke nüfusuna paralel olarak ortaya çıkan konut ihtiyacını ve yükselen yaşam standartlarına uygun çözümler üretmek, yeni yatırımlarla inşaat sektörüne yenilikler getirmek, geleceğe iyi eserler bırakmak. Bilgiyi, tasarımı, teknolojiyi çoğaltarak gelecek kuşaklara devretmek temel prensibi oluşturmaktadır. Yaptığımız inşaatlarda kazandığımız bilgi ve tecrübeyi günümüz teknolojisi ve modernliği ile birleştirip sizler için en ince ayrıntılara dikkat ederek yapmış olduğumuz mekanlarda konfor ve mutluluğunuz bizim vazgeçilmez prensibimizdir." 


Adana Çukurova Press



Geri Dön