29 / 04 / 2024

Haymana'da 3 milyon 600 bin TL'ye Termal Otel satılıyor!

Haymana'da 3 milyon 600 bin TL'ye Termal Otel satılıyor!

Haymana Belediyesi, Termal Oteli satıyor. Toplam bedeli  3 milyon 600 bin TL olan Termal Otelin ihalesi Termal otelin" satış ihalesi 17 Haziran 2011 Cuma günü saat 14.00'te Haymana Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda İhale Komisyonunca yapılacak        



Haymana Belediye Başkanlığı tarafından verilen ilan şu şekilde;

Haymana Belediye Başkanlığı:

1- İHALENİN KONUSU:

Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Haymana Hamamaltı mevkii içerisinde bulunan aşağıda pafta, durumu, M2 rayiç bedeli ile toplam muhammen ' belirtilen Termal Otelin satış ihale işidir,

Pafta  Ada   Parsel     Yüzölçümü (ha,m2)       İmar Durumu    M2 Rayiç      Muhammen Bedel (TL)         Geçici Teminat (TL)
-         46        9               1ha 2302m2             planındadır        -                3.600.000                               10.800                   

2- İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ:
"Termal Öter in satışı, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35 inci maddesinin {a) fıkrası gereğince kapalı teklif usulü suretiyle ihale edilecektir.

3 - İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ VE BEDELİ:
İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 250 TL karşılığında Belediyemizin Yazı işferi Müdürlüğünden temin edebilirler.

4-GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI:
İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler.muhammen bedelin % 3' ü olan 10.800 TL bedeli geçici teminat olarak vereceklerdir. Bu bedelin altında geçici teminat veren isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.

Geçici teminatını Türk Lirası olarak Belediyemiz Veznesine nakden vatırılabifeceği gibi, Halk Bankası Haymana İlçe Şubesi İBAN, TR97 00012001 3590 0007 0O00 02 nolu Belediyemiz hesabına da yatırabilirler veya süresiz teminat mektujbu ya da devlet tahvilleri ile hazine kefaletine hak tahvil olarak verilebilir.

5- İHALENİN SAATİ, YERİ ve EVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ:
"Termal otelin" satış ihalesi 17 / HAZİRAN / 2011 Cuma günü saat 14.00'te Haymana Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda İhale Komisyonunca. (Haymana Belediyesi Encümenince) yapılacaktır.
İhaleye iştirak edeceklerin, aşağıda istenilen belgelerle birlikte Haymana leyesı Yazı işleri Müdürlüğüne   ihale saati 14'ÖCT e kadar, sıra alındılar
karşılığında vermeleri, ya da taahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekmektedir. Ancak, postadaki vakit gecikmeler veya telgrafla yapılan başvurular İhale Komisyonunca kesinlikle kabul edilmeyecektir.

6 - İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI:
Tekliflerin aşağıdaki bilgi ve belgeleri içerecek şekilde hazırlanmaları esastır.

A) İÇ ZARF
İç zarf aşağıdaki bilgi ve belgeleri içerecektir,

a) Teklif Mektubu,

b) İhaleye iştirak eden özel ve tüzel kişiler, teklif sahibi (kendisi) veya kanuni vekili tarafından imzalanacak ve bu teklifte şartname ve eklerini aynen kabul edildiğini belirtecektir. Teklifler hem rakamla hem yazıyla açık olarak yazılacaktır. Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde kazıntı, silinti ve düzeltme bulunan teklifler reddedilir. Ve hiç ihaleye girmemiş sayılır.

B) İÇ ZARFIN KAPATILMASI
Bu teklif bir zarfa konulup kapatıldıktan sonra, zarfın üzerine isteklinin adı. soyadı ve tebligata esas olan açık adresi yazılır. Zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır, kaşelenir veya mühürlenir.

C) DIŞ ZARF
Dış zarfın aşağıdaki bilgi ve belgeleri içermesi esstır.

a) Teklif mektubunu içeren iç zarf

b) % 3 geçici teminatı (10.800 TL) yatırdığına dair belge

c) ihaleye iştirak eden tarafından her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname

d) Kanuni ikametgh belgesi (Gerçek kişiler için)

e) Türkiye'de tebligat için adres göstermesi

f) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, İhale tarihinin içerisinde bulunduğu 2011 yılında alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ve faaliyet belgesi

g) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek ve tüzel kişilerin her bin istenen oeıgeleri vereceklerdir

h) Şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz,

ı) SGK, Gelir idaresi ve Haymana Belediyesine borcu olmadığına dair belge. 6111 sayılı Kanun haklarından faydalanılmış ise borç yapılandırılmasına ilişkin ilgili idareden alınmış yazı.

i) Noterden alınmış, teki vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri

j) Vekleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ite katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ite noter tasdikli imza beyannamesi.

D) DIŞ ZARFIN KAPATILMASI
Yukarıda belirtilen belgeler usulüne uygun ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nda belirtildiği şekilde oir zarfa konmalıdır.

Bu zarfın üzerine isteklinin adı- soyadı ve açık adresi ite teklif konusu işin adı yazılarak kapatılmalıdır.
iç zarfta olduğu gibi dış zarfında yapıştırılan yerinin ıslak imza ile imzalanması mühür veya kaşelenmış olması gerekmektedir.

İlan olunur.
 

Haymana Belediyesi tarafından verilen ilan


Münevver Danış/Emlakkulisi.com


Geri Dön