27 / 04 / 2024

Hazal Mesudiyeli kimdir?

Hazal Mesudiyeli kimdir?

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Hazal Mesudiyeli kimdir? Hazal Mesudiyeli, ne zamandan beri Ali Ağaoğlu ile birlikte? İşte Ali Ağaoğlu'nun yeni sevgilisi Hazal Mesudiyeli..



Hazal Mesudiyeli kimdir?

Hazal Mesudiyeli, iş adamı Cengiz Mesudiyeli'nin kızıdır. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile birliktelikleri olan Hazal Mesudiyeli, 23 yaşında.


Kendisinden 37 yaş büyük olan Ali Ağaoğlu ile aşk yaşayan Hazal Mesudiyeli, Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nde okuyor.


Son günlerde magazine konu olan Hazal Mesudiyeli ile Ali Ağaoğlu birlikteliklerinin arkasında durduklarını açıkladılar.


Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Hazal Mesudiyeli son olarak, Mecidiyeköy'de meydana gelen asansör faciası hakkında attığı tweet ile gündemde.


Ali Ağaoğlu kimdir?

Ali İbrahim Ağaoğlu, 3 Mart 1954, Of, Trabzon doğumludur. Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Lise eğitimini son sınıfta ticarete atılmasıyla bırakan Ali Ağaoğlu, beş çocuk babasıdır.


Ali Ağaoğlu, Mart 2013 itibariyle Forbes'in yaptığı araştırmaya göre, 2.7 milyar ABD doları servetiyle, Türkiye'nin 8., dünyanın ise 527. en zengin iş adamıdır.


Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Hazal Mesudiyeli'den kızdıran asansör esprisi!
Ali Ağaoğlu-Hazal Mesudiyeli ilişkisi dikkat çekmeye devam ediyor!




Geri Dön