27 / 04 / 2024

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Borsa bir oyun alanı değildir!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Borsa bir oyun alanı değildir!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Borsa'nın sağlıklı işlemesi, firmaların sağlıklı finansmana erişiminin en önemli itici gücü olacağını belirterek'' Borsa bir oyun alanı değildir'' dedi.



Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek dün, Borsa bir oyun alanı olmadığını söyleyerek, SPK'nın yaptığı çalışmaların önümüzdeki dönemde çok daha etkili olacağını açıkladı. Açıklamanın ardından Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editör  resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, Bakan'ın açıklamasına katıldığını belirten bir paylaşım geldi. Borsanın bir yatırım alanı olduğunu söyleyen Kireçci'ye sosyal medyadan onlarca yorum geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Tebernüş Kireçci @TebernKireci1:

''Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Borsa bir oyun alanı değildir.

Yorumu: Sayın bakan çok doğru söylüyor. Borsa bir yatırım alanıdır.

Ama sağolsun SPK yönetimi ve kurul üyeleri borsayı tımarhaneye ve  kumarhaneye çevirdiler:)

Mehmet Şimşek'in ekonomik, Cevdet Yılmaz'ın kalkınma planlarının önündeki en büyük engel SPK yönetimi ve kuruludur!

Mevcut yönetim ve kurul aldığı kararlar ve yumdukları gözlerle Türkiye'nin birikimlerine dinamit koyuyor!''

Mesut Y @mstkzyylmz adlı takipçi Kireçci'nin yorumuna katılarak şu ifadeleri kullandı: '' Spk'nın en alt seviyeden en üste bir temizliğe ihtiyacı var.'' dedi.

Çağlar Kurtbeyoğlu @ackurtbeyoglu adlı takipçi ise konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: ''Deveye sormuşlar neren eğri? Yanıtlamış, nerem doğru ki... Heryer düzgün SPK sorunlu değil mi? Ya da bugün mü SPK hata yaptı? Eğer bir yer de adalet kurumu yoksa diğer yapılanmalar üst düzeyde olsa n'olur?'' dedi.

Tevfik Evkuran @EvkuranTevfik adlı takipçi ise ''Artık halka arzlara bir ara verilmesi lazım…
Hoş arzlar gelsede eskisi gibi alıcı çıkmaz 
Bir haftada da 3 tane halka arz ..,
Bukadar da olmaz be kardeşim…
Ayıptır günahtır…
Bu işler ABD de, Avrupa da Japonya da  Singapur da olmaz olamaz
Enson % 200 bedelliyi Akfen de yaptılar'' dedi.

moonlight @captainblackone ''Spk de tek bir kişi bırakılmadan yenilenmeli ayrıca bütün geçmiş ilişkileri  de araştırılmalıdır.'' dedi.

Seçim sonrası en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler!

Bunu bilmeyen yatırımcı batacak! Hisse senedi yatırımcısı mısınız yoksa spekülatörü müsünüz? 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön