29 / 04 / 2024

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Halil Bakırcı, M. Mustafa Bakırcı ve Murat Bakırcı ortaklığında kuruldu.



Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Halil Bakırcı, M. Mustafa Bakırcı ve Murat Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yurt içinde ve yurt dışmda her türlü inşaat yapı malzemelerinin toptan ve perakende almak, satmak, pazarlamak, ihraç ve ithal etmek. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işleri ve kat karşılığı inşaat yapmak, açılmış ve açılacak ihaleleri yerine getirmek, üçüncü şahıslar dahilinde devir etmek, inşaat ile ilgili her türlü malzemeleri imal etmek, almak, satmak, pazarlamak, ithal ve ihraç etmek. 3- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4- Her türlü otopark ve vale hizmeti vermek, işletmek veya işlettirmek 5- Her türlü Gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 6-Şirketin yukarıdaki faaliyetleri yapabilmesi için gerekli her türlü makine ve ekipmanları satın alabilir amacına uygun malları satışını ve teşhiri için mağazalar ve depolar açabilir. Şirketin konuları ile ilgili yurt içi ve yurt dışında acentelikler, bürolar, mümessillik ve satış yerleri alır, verir. kiralar ve kurar. Şirketin mevzuu işle ilgili olarak mümessillik ve müşavirlik yapar, her türlü demirbaş ve gayrimenkul ile arsalar, araziler kiralayabilir satın alabilir. Bu arsa ve araziler üzerinde fabrika imalathane, sosyal tesisler, lojmanlar, meskenler, işyeri inşa edebilir. Bu konudaki inşaatları satın alabilir, tamamlayabilir, gerekirse bunları kiralayabilir, işletebilir, satabilir. 7-Yukarıdaki fıkralarda anlatman konular ile ilgili olarak mevzuat hükümleri dairesinde yerli ve yabancı sermaye ile iş birliği yapar. Marka, ihtira beratı, lisans, resim ve modeller, telif hakları, Know- how alameti, fabrika patent marka, ticaret unvanları iktisap eder.Mümessil1ik muhabirlik komisyonculuk işleri yapar, kullanır, alır, satar, kiralar veya devir eder. 8-Şirket amaç ve konusunun iç ve dış piyasalardan ve bankalardan her türlü kredi alabilir. Karşılığında teminat verebilir. Mal varlığına dahil veya üçüncü şahıslara ait menkul ve gayri menkuller üzerine, alacaklar lehine rehin ve ipotek tesis ettirebilir, ayrıca üçüncü şahıslar ve firmalar lehine garantör olabilir, kefalet verebilir .Şirket kendi gayrimenkulleri bilumum üçüncü şahıslara borçların teminatı teşkil etmek üzere ipotek verebilir, şirketin lehine olmak üzere diğer hakiki ve hükmi şahıslara ait menkul ve gayrimenkuller üzerine rehin ipotek ve sari aynı haklar tesis edebilir veya fek edebilir. 9-Şirket taşınmazlarını gerek şirketin ve gerekse üçüncü şahıs ve şirketlerin bankalardan alacağı kredilerin teminatını teşkil etmek üzere ipotek verebilir.
 


Geri Dön