07 / 05 / 2024

HBB Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!


HBB Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet İlhan Göbülük Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan' da İstanbul, Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Ethemefendi Caddesi' nde kuruldu.



HBB Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet İlhan Göbülük Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Ethemefendi Caddesi'nde kuruldu.  


HBB Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri Yurtiçi ve Yurtdışında almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Menkul ve gayrimenkul üzerine rehin ve ipotek kabul etmek, kendi menkul ve gayrimenkullerine ait rehin ve ipotek vermek. Kuruluş amaç ve konusuna giren yerli ve yabancı ortaklara mevzuatın emrettiği esaslar dairesinde hisse senetleri satın almak. Şirket ile aynı faaliyet sahasında direk veya endirekt olarak faaliyet gösteren veya şirketin kuruluş amacı ile aynı doğrultuda olan yabancı gerçek veya tüzel kişilerle yeni ortaklıklar kurabilir, kurulmuş olan şirketlere iştirak edebilir, hisse senetlerini alabilir, satabilir veya mezkur ürünlerin satış ve dağıtımı ile ilgili bu tür şirketlere katılabilir veya işbirliği yapabilir. Şirketin iştigal konusu içinde bir veya birkaç şirketin, veya kişilerin aktiflerini kısmen veya tamamen iktisap edebilir, bunlardan yararlanabilir, satın alabilir, satabilir, devredebilir, bunları ayni sermaye olarak kabul edebilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkulü Yurtiçinde ve Yurtdışında  alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket yukarıda yazılı olanlar dışında yararlı ve gerekli görülecek iş ve işlemlere Yönetim Kurulunun teklifi ve Genel Kurulun vereceği karar ile girebilir. 


HBB Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Ethemefendi Caddesi, Kayserililer Apartmanı 9/10 


Geri Dön