03 / 05 / 2024

Head Ofis Ataşehir teslim tarihi!

Head Ofis Ataşehir teslim tarihi!

Firma: Setra Group

Proje: Head Ofis

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 3 bin dolardan başlangıç gösterdiği Head Ofis Ataşehir teslim tarihi ikinci bloğunda 2015 yılının Mart ayı olarak belirlendi. Projede satış süreci devam ediyor...



Banka kredisi ile ofis sahibi olunan Head Ofis Ataşehir teslim tarihi öncesinde projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje,  Setra Group  imzasıyla yükseliyor. 


Metrekare birim fiyatının 3 bin dolardan başladığı Ataşehir Head Ofis, İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde yaşama geçiriliyor. 


Ofislerin alanlarının 300 metrekareden başlayıp, 400 metrekareye kadar yükseldiği Head Ofis Ataşehir teslim tarihi ilk blokta bu ay içerisinde teslim edilmesi yapılması planlanıyor. 


Head Ofis Ataşehir teslim tarihi!


13 ve 23 katlı 2 bloktan oluşan Ataşehir Head Ofis İstanbul projesinde toplam 30 adet ofis bulunuyor. Projenin 11.katından itibaren yer alan ofisler deniz ve adalar manzarasına sahip. 


Her katında kaç bahçesi bulunan Head Ofis Ataşehir teslim tarihi ikinci blokta 2015 yılının Mart ayı olması öngörülüyor. Projede satış süreci devam ediyor.


İstanbul Head Ofis Ataşehir telefon: 0 216 484 0 484

Web: www.headofis.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön