30 / 04 / 2024

Head Ofis Ataşehir ne zaman teslim?

Head Ofis Ataşehir ne zaman teslim?

Firma: Setra Group

Proje: Head Ofis

Head Ofis Ataşehir ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak ilk blokta yer alan ofislerin Temmuz ayı sonunda gerçekleşecek deniliyor. İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de inşa edilen proje, Setra Group imzası taşıyor...



Ofislerin satışlarına devam edilen Head Ofis Ataşehir ne zaman teslim sorusunun yanıtını vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


13 ve 23 katllı 2 blok halinde yükselen Head Ofis projesinde, kat bahçeleri, kapalı otopark, açık misafir otoparkları yer alıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 3 bin dolardan başlıyor. 


İçerisinde 30 adet ofis bulunan Head Ofis Ataşehir ne zaman teslim sorusuna ilk blokta teslimler Temmuz ayı içerisinde gerçekleşecek cevabı veriliyor. 


Head Ofis Ataşehir ne zaman teslim?


Ofislerin alanlarının 300 metrekareden başlayıp, 400 metrekareye kadar yükseldiği Head Ofis Ataşehir projesi, Setra Grup imzasıyla konumlanıyor. 


İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de yükselen Head Ofis Ataşehir ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak ikinci blokta yer alan ofislerin Mart 2015'te teslim edileceğini söyleyebiliriz. 


Ataşehir Head Office projesi iletişim

Telefon:0216 484 0 484

Web: www.headofis.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön