28 / 04 / 2024

Hedef Yapı'nın konkordato talebi reddedildi! 

Hedef Yapı'nın konkordato talebi reddedildi! 

Konkordato talep eden Hedef Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi için yeni bir karar verildi. Şirketin geçici mühleti kaldırıldı ve konkordato talebi reddedildi.



1997 yılında kurulan Hedef Yapı mali anlamda sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. 

Hedef Yapı, 23 Eylül 1997 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Fatih Kalpakçı, Tunis Kalpakçı ve Erkan Özdemir ortaklığında kuruldu. Şirket, yurt içi ve yurt dışında pek çok projeye imza attı.

İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 17 Temmuz 2020 tarihli duruşmada Hedef Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında, davacı şirketin kesin mühlet talebinin reddine, geçici mühletin kaldırılmasına, borca batık olmadığından iflas kararı verilmesine yer olmadığına, tüm konkordato tedbirlerinin kaldırılmasına, komiserin görevine son verilmesine karar verildi. 

İlan Metni:

İLAN

T.C. İSTANBUL ANADOLU 1. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİNDEN Sayı : 2019/618 Esas

Mahkememizden verilen 14/07/2020 tarihli duruşmada ; İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'nün 377277 sicil sırasında kayıtlı HEDEF YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ hakkında;" - Davacı şirketin kesin mühlet talebinin reddine, geçici mühletin kaldırılmasına, borca batık olmadığından iflas kararı verilmesine yer olmadığına,

- Tüm konkordato tedbirlerinin kaldırılmasına, komiserin görevine son verilmesine "karar verilmiş olup, İİK.nun 288.maddesi gereğince ilan olunur.

Hedef Yapı'nın konkordato davası 8 Temmuz'da!


Geri Dön