27 / 04 / 2024

Helmann radarına kentsel dönüşüm projelerini aldı!

Helmann radarına kentsel dönüşüm projelerini aldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Helmann, konut, ticari gayrimenkul ve arsa üretiminde yakalamış olduğu başarılardan sonra kentsel dönüşüm projelerini radarına aldı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Helmann, kentsel dönüşüm projelerini radarına aldı. Şirket tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, gayrimenkul alanında geliştirmiş olduğu çevreci ve kaliteli projelerle yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği şirket, faaliyet alanını genişletmeyi sürdürüyor.

Söz konusu konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre  Ankara  ve Antalya başta olacak şekilde Türkiye'nin farklı şekilde gayrimenkul projeleri inşa eden, doğaya ve insana saygılı konut üretmeyi öncelik olarak benimseyen şirket, yatırımcıların ilgisini çekmeyi de sürdürüyor.

Aktarılan bilgilere göre kaliteli ve çevreci projeleriyle sektör ortalamasının çok üzerinde müşteri memnuniyeti yakalamış olan şirket, bu başarısını farklı alanlarda göstermek amacıyla düğmeye bastı.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Helmann, bugüne kadar konut, ticari gayrimenkul ve arsa üretiminde göstermiş olduğu başarıları kentsel dönüşüm projelerine de yansıtmak için start verdi.

Helmann radarına kentsel dönüşüm projelerini aldı!

TÜRKİYE'DE VE YURT DIŞINDA YÜKSEK KATMA DEĞERLİ PROJELER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ

Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşleri yer alan Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, 22 senedir profesyonel bir ekiple Türkiye'nin farklı illerinde ve Almanya'da konut, ticari gayrimenkul ve arsa projeleri geliştirdiklerini kaydederek, turizm alanları ve otel yapımı konusunda da faaliyetlerinin bulunduğunu dile getirdi.

Yaptığı açıklamada profesyonel ekipleri ve var olan kaynakları sayesinde en yüksek katma değere ulaşabilmek için Türkiye'de ve yurt dışında çalışmalarına devam ettiklerine değinen Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün şöyle konuştu: "Son senelerde yoğunlaşmış olduğumuz arsa üretimi ve parselasyon uygulamaları le ilgili olarak kurumsal ve kazançlı projeler üretiyoruz. Geçen sene kurmuş olduğumuz gayrimenkul yatırım fonu ile profesyonel gayrimenkul yatırımları yapmak isteyen tüm bireysel ve kurumsal yatırımcılara hitap ediyor, yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyoruz. Faaliyet göstermiş olduğumuz alanları son olarak kentsel dönüşüm projeleriyle genişletme kararı aldık. Konut, ticari gayrimenkul ve arsa üretiminde yakalamış olduğumuz başarılarla kentsel dönüşüm projelerine de odaklanacağız. Ülkemizin kentsel dönüşüme, kentsel dönüşüm için de nitelikli projeler geliştiren üreticilere ihtiyacı var. Biz de bu sebeple kentsel dönüşümü radarımıza aldık. Önceki senelerde tarafımıza gelen dönüşüm taleplerine mesafeli bir şekilde yaklaşıyorduk. Son dönemlerde söz konusu bu talebin artması da bizim almış olduğumuz bu kararımızda etkili oldu."
 

Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve 60 ay vade fırsatıyla!

370 kişinin yaşamını yitirdiği sitenin firari müteahhidini, depremde yakınlarını kaybedenler yakaladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!


Geri Dön