03 / 05 / 2024

Helmann’dan yatırımda büyük adım! Ünlü şirketten Albaraka Türk ile iş birliği

Helmann’dan yatırımda büyük adım! Ünlü şirketten Albaraka Türk ile iş birliği

Geliştirdiği çevreci ve yüksek kaliteli projelerle yerli ve yabancı yatırımcılardan sık sık ilgi gören Helmann, Albaraka Türk iş birliğiyle gayrimenkul yatırım fonu (GYF) kurduğunu duyurdu. İşte detaylar...



HELMANN’IN TÜM PROJELERİNDE GYF İLE YATIRIM İMKANI 

Selman Özgün, GYF’nin kurulmasıyla birlikte gayrimenkul alanındaki yatırımlarını çoklaştırmaya başladıklarını dile getirerek, Türkiye’nin dört bir yanında konut ve arsa projelerini yatırımcılarla buluşturmak için harekete geçtiklerini söyledi. Kısa süre önce, ülkemizi ticari ve turistik bölgelerini birbirine bağlayan ve önemli noktalarından olan Afyon’da başlattıklarını kaydeden Özgün; projenin AVM, otel, termal ve sağlık turizm tesisi, akaryakıt istasyonu gibi alanlarıyla öne çıktığını, kısa süre içerisinde bu alanların yapılmaya başlanacağını anlattı.

Özgün, “Projemiz ile birlikte bulunan markalı Helmann arsalarımız ile yatırımcılara; imarlı, tapulu, alt yapısı hazır parseller sunarken, arsamızın dahilinde bulundurduğumuz hastane, otel, AVM, akaryakıt istasyonu, zincir marketler, eğlence ve dinlenme tesisleri yatırımcılara ekonomik şartların değişiminden en az etki görecek şekilde özgün bir yatırım aracı sunuyoruz” diye konuştu.

Bundan sonraki bütün projelerine Albaraka Portföy ile yaptıkları anlaşma çerçevesinde kurdukları GYF tarafından yatırım yapılacağını aktaran Özgün, bu sayede yatırımcılara çok sayıda yarar sunacaklarını duyurdu.

 Helmann’dan yatırımda büyük adım! Ünlü şirketten Albaraka Türk ile iş birliği

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Ağustos 2022 tarihinde saat 18.38'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,32 Türk Lirası, euro 18,37 Türk Lirası, altının gramı ise 1035 Türk Lirası değerinde.

Yemeksepeti bir ilki daha başardı! Siparişleri artık Jet – Ski dağıtacak

Konut satın alarak yatırım yapmanın artık modası geçti! İşte yeni yatırım yöntemi

2. 001 liraya emekli olmak mümkün! Üstelik evde durarak! Evinizden çıkmadan emekli olabilirsiniz

 

 


Geri Dön