29 / 04 / 2024

Yemeksepeti bir ilki daha başardı! Siparişleri artık Jet – Ski dağıtacak

Yemeksepeti bir ilki daha başardı! Siparişleri artık Jet – Ski dağıtacak

Hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, Türkiye’de ilklerin kuruluşu olmaya devam ediyor. Yemeksepeti, bu kez de Marmaris’te bir ilki başardı. Ünlü h – ticaret platformu Marmaris koylarına Jet Ski ile teslimata başladı. İşte detaylar…



Türkiye’de yemeğin, market siparişlerinin ve h – ticaret şekillerinin öncü markası olan Yemeksepeti, yenilikçi teslimat hizmetlerine ve tarzlarına bir yenisini daha ekliyor. Yemeksepeti, Marmaris koylarında yer alan teknelere ve Marmaris bölgesinde bulunan üye restoranlardan Jet Ski ile teslimat hizmetine de başladı.

Bu durum ise tatil beldesi Marmaris’te bulunan turistleri heyecanlandırırken onlara ise büyük kolaylıklar sağladı.

Yemeksepeti’nin yenilikçi ve hızlı teslimat projelerinden bir yenisi daha müşterilerine sunulmak hizmete girdi. Marmaris bölgesindeki anlaşmalı restoranların var olan menülerinde bulunan yiyecek ve içecekler, Marmaris bölgesi koylarındaki teknelere Yemeksepeti Jet Ski’leri ile teslim edilecek şekilde hizmete girdi.

Bölgede bulunan restoranların var olan menülerinde yer alan yemekleri, Marmaris bölgesinde bulunan koyların açıklarındaki teknelere ulaştırmayı hedefleyen ve bunu başaran Yemeksepeti Jet Ski’leri, yaz ayları boyunca bu ayrıcalıklı ve olağan üstü kolaylıkları bulunan hizmeti sunmaya devam edecek.

İçinde bulunduğumuz sezon boyunca Marmaris, Adaköy, Keçi Adası, Bedir Adası aynı zamanda Karga Adası Koylarına Yemeksepeti Jet Ski’leri ile sipariş teslimatı gerçekleşecek. Teknelerin adres tanımlaması da aynı zamanda GPS konumuna göre uygulama tarafından algılanmış olacak.

 Yemeksepeti bir ilki daha başardı! Siparişleri artık Jet – Ski dağıtacak


Geri Dön