15 / 05 / 2024

Yemeksepeti bir ilki daha başardı! Siparişleri artık Jet – Ski dağıtacak

Yemeksepeti bir ilki daha başardı! Siparişleri artık Jet – Ski dağıtacak

Hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, Türkiye’de ilklerin kuruluşu olmaya devam ediyor. Yemeksepeti, bu kez de Marmaris’te bir ilki başardı. Ünlü h – ticaret platformu Marmaris koylarına Jet Ski ile teslimata başladı. İşte detaylar…



YEMEKSEPETİ NEDİR?

Hızlı ticaret platformu olan Yemeksepeti, milenyumun ilk yıları olan 2001 yılında Türkiye’nin ilk online yemek siparişi sitesi olarak kendini ilan etti. Yemeksepeti, bugün ise 81 il ve KKTC'de 30 milyonu aşkın kişiye 60 bin iş ortağı restoran, Yemeksepeti Mahalle üzerinden 11 bin ortağı olan mahalle esnafı ve yüzlerce Yemeksepeti Market hizmet noktası ile hizmet veriyor. Sektör trendleri ve aynı zamanda kullanıcı beklentileri neticesinde hizmet yelpazesini yavaşlatmadan genişleten bunlarla birlikte kendini yenileyen Yemeksepeti, hızlı ticaret sektöründeki lider konumuna devam ediyor.

Yemeksepeti bir ilki daha başardı! Siparişleri artık Jet – Ski dağıtacak

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Ağustos 2022 tarihinde saat 17.51'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,32 Türk Lirası, euro 18,37 Türk Lirası, altının gramı ise 1035 Türk Lirası değerinde.

Konut satın alarak yatırım yapmanın artık modası geçti! İşte yeni yatırım yöntemi

2. 001 liraya emekli olmak mümkün! Üstelik evde durarak! Evinizden çıkmadan emekli olabilirsiniz

Zam gelen evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım maaşı alabilmek için ne yapmak gerekiyor?

 

 


Geri Dön