28 / 04 / 2024

Hem kurutan hemde kırışıklık azaltan kurutma makinesi Profilo'da! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem kurutan hemde kırışıklık azaltan kurutma makinesi Profilo'da! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerime zarar vermeyen bir kurutma makinesi olsun diyenler için Profilo, gelişmiş program özelliğine ve kırışıklık azaltma seçeneğine sahip olmasıyla ilgi odağı haline geliyor. Yüksek enerji verimliliğine sahip Profilo kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.



Hem kurutan hemde kırışıklık azaltan kurutma makinesi Profilo da! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi
Soğuk kış şartlarında çamaşırların kuruması oldukça zahmetli bir hal almaya başladı.Profilo ısı pompalı çamaşır kurutma makinesi sağladığı üstün performans ile ev hanımlarını büyük bir zahmetten kurtararak kıyafetlerin kısa sürede kurumasını sağlıyor. 

ISI POMPALI KURUTMA MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

Gelişmiş program özelliğine sahip kurutma makinesi çamaşırların hızla kurutulup kullanıma hazır hale getiriyor.Bu program ile  çamaşırların kumaş kalitesi ve yapısı güvenilir biçimde korunuyor. Bu amaçla karışık, havlu, süreli program kurutma, yünlülerde son uygulama, havalandırma, spor giysiler, kaz tüyü, gömlek – bluz ve ekspres 40 seçenekleri rahatlıkla kullanılıyor.

Çamaşırların deforme olmasını engelleyen çelik tamburun yanı sıra yumuşak yüzeyli pedallar sayesinde hassas bir kurutma imkanı sunar. Böylece çamaşırlarınızın kullanım ömrü uzamış oluyor.Kırışıklık azaltma seçeneği kurutma işleminden sonra devreye sokularak 60 dakika içinde çamaşırların kırışmadan muhafaza edilmesini sağlıyor.

8 kg’lık geniş kullanım kapasitesine sahip kurutma makinesi  A++ enerji verimlilik sınıfında yer alırken güçlü çalışma performansı sergilerken enerjiden de tasarruf sağlıyor.Nem ve zaman sensörüne sahip olan bu makine  bu özelliğiyle süreli ya da özel programlarda sonra çamaşırların nem kontrolünü yapıyor ve bunun için tam elektronik kullanım moduna geçiyor. Böylece çamaşırların ideal nem oranını otomatik olarak belirliyor.

Çamaşırların kumaş yapısını korumak için hassas kurutma özelliği teknolojisi geliştirilmiştir. Büyük tamburu ve yumuşak tasarımlı pedleri sayesinde hassas çamaşırların dahi en nazik biçimde kurutulmasına ve korunmasına yardımcı olur.

Peki kurutma makinesi en uygun fiyata hangi satış mağazasında satışa sunuluyor?


Geri Dön