04 / 05 / 2024

Hemen teslim son Loft Bahçeler!

Hemen teslim son Loft Bahçeler!

AKFEN GYO ve Sağlam İnşaat tarafından Levent Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen Levent Loft Bahçe'de son daireler hemen teslim olarak satılıyor  



AKFEN GYO ve Sağlam İnşaat tarafından Levent Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen Levent Loft Bahçe'de son daireler hemen teslim olarak satılıyor. Eski fabrika ve depo binalarının yaşam alanına dönüşüm projesi olan loft konseptinin, Türkiye'deki ilk ve tek örneği olarak belirtilen Levent Loft Bahçe, 22 kattan oluşuyor ve boğaz ile şehrin panoramik manzarasına sahip bir konumda bulunuyor. İstanbul'un en değerli caddelerinden Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen Levent Loft Bahçe, bireysel olarak değerlendirilebilecek bahçeler ile açık hava peyzaj mekanları sunuyor. Tavan yüksekliğinin 3.30 metre olduğu projede loft konseptine uygun olarak saklanmadan bırakılan tesisat, kolon ve kirişleri brüt beton tavanı ile geleneksel loft yerleşim planında tasarlandı.

SOSYAL ALANLAR

22 katta 82 konuttan oluşan Levent Loft'ta, 700 m2'likSpa&Fitness merkezinin yanı sıra yarı açılabilen kapalı havuz, güneşlenme terası, Türk hamamı, sauna, steam, masaj ve personal training odaları, kuaför, kuru temizleme ve İtalyan restoranı bulunuyor.
Habertürk
 


 


Geri Dön