29 / 04 / 2024

Hen Coops My World'de ilk restoranını açtı!

Hen Coops My World'de ilk restoranını açtı!

Türkiye'de tavuk restoran zinciri alanındaki boşluğu görerek 12 yıllık reklamcılık kariyerlerine Hen Coops restoran zinciri ile devam etme kararı alan Onur Baş ve Özgür Akta, ilk restoranı Ataşehir'deki Ağaoğlu My VVorld'de açtı



Türkiye'de tavuk restoran zinciri alanındaki boşluğu görerek 12 yıllık reklamcılık kariyerlerine Hen Coops restoran zinciri ile devam etme kararı alan Onur Baş ve Özgür Akta, ilk restoranı Ataşehir'deki Ağaoğlu My VVorld'de açtı. 200 bin dolarlık yatırımla açılan şubeden ilk yılda 600 bin dolarlık ciro bekleyen şirket, 2.5 milyon dolarlık yatırımla bir yılda 5 şubeye ulaşmayı planlıyor. Hen Coops Yönetim Kurulu Üyesi Onur Baş, markanın açılışı ile ilgili dün İstanbul'da düzenlenen basın toplantısında, 5 şubeye ulaşmalarının ardından franchise sistemine geçeceklerini söyledi. Baş, "Türkiye'deki en geniş ve Hen Coops Yönetim Kurulu Üyesi Onur Baş,ve servis kalitesiyle pazara çok ciddi bir hareket getireceğimize inanıyoruz. 2010 sonuna kadar Bahçeşehir ve Çekmeköy şubelerim hizmete açacağız. Sonraki adım olarak AVM'lere girmeyi planlıyoruz. Ardından İzmir, Ankara,Bursa, Antalya gibi illerde yatırım yaparak markayı büyüteceğiz" diye konuştu. İki yılda 20 şube hedeflediklerini söyleyen Baş, üçüncü yıldan sonrak yurtdışı pazarianna gireceklerini, öncelikle Avrupa, sonrasında ABD'de yapılanacaklarını anlattı.
Dünya

 

Basında çıkan diğer haberler

Ağa açılışta!

Kısa sürede hızlı büyüme hedefiyle yola çıkan Henn Coops, ilk şubesini Batı Ataşehir'deki Andromeda Residance'ta önceki gün hizmete açtı. Onur Baş, ve Özgür Akyol'un ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, işadamalrı Ali Ağaoğlu İle Kaan Bor da katıldı.
Güneş


Geri Dön