16 / 05 / 2024

Hepkon Finans, otel işletmeciliğine girdi!

Hepkon Finans, otel işletmeciliğine girdi!

Hepkon Finans"ın yönetim kurulu Başkanı Necat Hepkon, otel işletmeciliğine girdi. Yaptırdığı devlet hastanesi ve ilköğretim okuluyla da tanınan Necat Hepkon, Hepkon Otel İşletmeciliği Sanayi Ticaret Aşž isimli şirket ile aynı zamanda inşaatçılıkta yapacak



Hepkon Finans"ın yönetim kurulu Başkanı Necat Hepkon, otel işletmeciliğine girdi. Yaptırdığı devlet hastanesi ve ilköğretim okuluyla da tanınan Necat Hepkon, Hepkon Otel İşletmeciliği Sanayi Ticaret Aşž isimli şirket ile aynı zamanda inşaatçılıkta yapacak.

Hepkon Finans"ın faaliyet gösterdiği Asmalı Mescit Mahallesi Tünel Geçidi İş Hanı A Blok K 2 N 202 Beyoğlu İstanbul adresi yeni şirket   içinde kullanılırken ana sözleşme ve İTO kaydı 4 Ekim 2010 tarihinde gerçekleşti. Sermayesi 5 milyon TL olarak kayıtlara geçen şirket, konaklama, turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri ve eğlence yerleri kuracak ve işletecek. şžirkette Cenk Kütük, Cevdet Hepkon ve Necat Hepkon yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön