16 / 05 / 2024

Hepsi Burada'dan kış fırsatı! Grundig TV'lerde avantajlı fiyatları kaçırmayın! 

Hepsi Burada'dan kış fırsatı! Grundig TV'lerde avantajlı fiyatları kaçırmayın! 

Kış şartlarının ve ekonomik koşulların zorlu olması elektroik ürünlerde de avantajların sunuşmasına sebep oluyor. Hepsi Burada, Grundig 65'' TV'lerde yüzde 5 indirim yapıyor. Premium kartlılara özel avantajı TV'lerini yenilemek isteyenleri de cezbediyor. İşte detaylar...



 Televizyon izleme tecrübesini bambaşka bir boyuta taşıyan Grundig, gelişmiş teknolojilerden faydalanarak imal ettiği modellerle kullanıcılardan tam not alıyor. Firmanın ayrıntılı şekilde hazırlanmış ürün yelpazesi içinde yer alan Grundig 65 GEU 7830 B 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV, üst boyut görüntü ve sesi tek çatı altında bir araya getiriyor.

Gerçekçi ve Canlı Renkler

Ürün malik olduğu HDR teknolojisi aracılığı ile gelişmiş bir görüntü verimi sunuyor. Gerçekçi ve canlı renklere erişmenie olanak sağlayan  HDR, parlak beyazlar ve koyu siyahlar içindeki kontrastı çoğaltıyor. Böylece daha gerçekçi ve ayrıntıları kolayca fark edebildiğiniz görüntülerle televizyon izlemenin keyfi daha da çoğalıyor.

3840 x 2160 piksel Ultra HD ekran çözünürlüğüyle dizayn edilen Smart LED TV, yüksek kontrast sonucu ie farklı türlerdeki programları yüksek kalitede izlemenize imakan sağlıyor. 65” ebatuyla ekranıyla dizi, film, belgesel ya da canlı program ve spor karşılaşmalarını en net haldegörüntülemenizi mümkün kılan ürün, gelişmiş bir görselliğin kapısını aralıyor.

Dört Çekirdekli İşlemci ve Smart TV Deneyimi

Televizyona dair klasik manadaki yerleşik alışkanlıkların geçirdiği değişime destekte bulunan Grundig 65 GEU 7830 B, Smart TV fonksiyonu ile yepyeni bir dönemin mümessili oluyor. Değişik dijital uygulamaları çalıştıran ve içerik seçimini tamamen sizin isteğinize bırakan Smart TV fonksiyonu, kişiselleştirilmiş kullanımın tüm imkanlarını yansıtmayı başarıyor.

İnternet üzerinden yazılım güncelleme ve tek yönlü ekran paylaşımı (Miracast) fonksiyonlarını da bünyesinde barındıran Smart LED TV, dört çekirdekli işlemcisinin yardımıyla kullanımı da hatırı sayılır derecede basitleştiriyor. Akıllı TV bölümündeki uygulamalar arasında geçiş yaparken donma ve yavaşlama benzeri problemleri ortadan kaldıran işlemci, daha hızlı bir kullanıcı tecrübesi için biçilmiş kaftan özelliğinde

Hepsi Burada dan kış fırsatı! Grundig TV lerde avantajlı fiyatları kaçırmayın! 

Güçlü Bir Çevresel Ses ve Üç Boyutlu Efekt

Televizyonda, ses verimini işlevsel hale getiren Magic Fidelity teknolojisi tercih ediliyor. Bahsi geçen teknoloji, cihazın hâlihazırda sunduğu görüntü kalitesini güçlü çevresel sesle pekiştiriyor. Bir bass hoparlör ve kendine ait korumada yer alan iki hoparlör vesilesi ileüç boyutlu ses efekti ortaya çıkaran Magic Fidelity, çevreleme etkisi oluşturuyor.

20 W hoparlör ses kuvvetiyle çalışan ve Dolby Digital teknolojisinden yararlanan Grundig Smart TV, optik dijital ses çıkışına sahip. Tüm bunlara ek olarak kulaklık üstünden line-out ses çıkışı da sunan cihaz, benzersiz ses kapasitesini evinize taşıma konusunda oldukça iddialı.

 

 


Geri Dön