29 / 04 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi not alın, işte altının geleceği seviye

Her dediği tutan İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi not alın, işte altının geleceği seviye

Altın fiyatları 2023 yılına hızlı bir yükselişle başlarken vatandaşlar yatırım zamanını araştırıyor. İslam Memiş altın almak isteyenler için tarih paylaştı. İşte tüm ayrıntılar...



ALTIN YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Orta vade ve kısa vadeyi birbirinden ayırt etmek lazım. Özellikle, yatırımcılar bu fiyatlardaki yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Bu fiyatların şu anda düşmesi biraz zayıf. Çünkü yeni rekorlar yolda. Bu yükselişler devam edecek.

Özellikle orta ve uzun vadede 1.280, 1.350, 1.450 TL rakamları var. Bu rakamları takip etmeye devam ediyoruz. Bu yıl içerisinde görmeyi bekliyoruz. Çünkü ONS altında 2022 yılında ciddi bir baskılama vardı. 1.615 dolara kadar gerilemişti. ABD Merkez Bankası faiz artırımlarını biraz daha yumuşaya gidiyor.

"ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA KAR SATIŞI OLABİLİR"

Kısa vadeli yatırımcı için önümüzdeki bir iki ay içerisinde bir kar satışı bekliyoruz. Kar satışları hem gram altında hem ONS altında görülebilir diye tahmin ediyoruz. Özellikle altının ONS fiyatının 1.850 dolar seviyesine kadar bir geri çekilme olabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön