29 / 04 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi not alın, işte altının geleceği seviye

Her dediği tutan İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi not alın, işte altının geleceği seviye

Altın fiyatları 2023 yılına hızlı bir yükselişle başlarken vatandaşlar yatırım zamanını araştırıyor. İslam Memiş altın almak isteyenler için tarih paylaştı. İşte tüm ayrıntılar...



ALTIN ALACAKLAR NE YAPMALI?

O yüzden altın almayı ihmal etmiş, altın alacak yatırımcının da bence bir iki hafta kadar beklemesi gerekiyor. Özellikle Şubat'ın 15'ine kadar bu düşüş trendi devam edebilir diye tahmin ediyorum. 2023 yılı altın ve gümüş yılı. Vatandaşlarımızın bu süreci muhakkak değerlendirmesi gerekiyor.

ALTINDA SON DURUM NE?

Altının ons fiyatı dün yüzde 0,35 değer kazanarak günü 1.938 dolardan tamamlamasının ardından, şu dakikalarda 1.928 dolardan işlem görüyor. Analistler, dünya genelinde resesyon endişesinin güçlenmeye devam etmesinin risk iştahını olumsuz etkilediğini belirterek, ABD'de dün açıklanan Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) verilerinin beklentileri geride bıraksa da 50 seviyesinin altında kalarak daralmaya işaret ettiğini bildirdi.

ABD'de 3 aylık hazine bonosu ile 10 yıllık tahvil faizi arasındaki fark 125 baz puana çıkarak ülkede resesyon endişelerinin güçlendiğine işaret etti.

Bugün Almanya'da açıklanacak Ifo iş dünyası güven endeksinin takip edileceğini ifade eden analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.920 doların destek, 1.950 ve 1.970 dolar direnç konumunda olduğunu söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön