24 / 05 / 2024

Her ilde fiyatı farklı! Fiyatı durduğu yerde artıyor! Vatandaş artık isyanda! İşte detaylar!

Her ilde fiyatı farklı! Fiyatı durduğu yerde artıyor! Vatandaş artık isyanda! İşte detaylar!

Gıda ürünlerine yılbaşından beri zam üstüne zam yapıldı. Vatandaş artık isyan ediyor. İşte son zam gelen ürün!



İstanbul’da simit 5 TL’den satılıyor. Ama bazı ilçelerde fiyatlar 10 TL’ye kadar çıktı. Bu fiyat farklı illerde 3-4 TL arasında olduğu yönünde. Bu duruma vatandaşlar tepki göstermeye başladı.

SİMİT FİYATI 5 TL OLDU! BU FİYAT VATANDAŞA ÇOK GELİYOR!

Kahvaltı sofralarının sevilen lezzetlerinden biri olan simide tekrardan zam geliyor. Ancak bu durumdan alıcıların memnun olmadığı kadar satıcılar da memnun değil. İstanbul Un İş Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından 100 gramlık simidin zamlanması için zam isteğinde bulunuldu. Vatandaşlar için 5 TL bile pahalıyken yeniden zam talebinin duyurulması, tepkilere sebep oldu.

8 TL TALEP EDİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ

TV100’ün haberine göre İstanbul Un-İş Esnaf ve Sanatkarlar Odası, simit, açma ve poğaçanın eski kar marjlarına gelmesi için 8 TL’ye satılması talebinde bulundu.

SUYA DA ZAM GELDİ!

Zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bu sefer ki zam haberi su için. Sakarya’da suya zam yapıldığı öğrenildi. Artan elektrik ve diğer maliyetler hesaplanıp dikkate alınan Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde suya yüzde 50 zam yapmaya karar verdi. Bu kararı Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Parti ve MHP'li üyelerin oyları ile kabul edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, 3. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını yaparak, geçen yılın aralık ayından bu döneme kadar elektrik tarifelerine gelen zam sebebi ile artan maliyetlerden dolayı su faturalarına yapılacak zam konuşuldu. Yüzde 50 oranında yapılan zammın sübvanse edilmiş durumuyla abonelere yansıtılacağını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, artan maliyetler nedeni ile yapılan zorunlu güncellemenin vatandaşlara en uygun haliyle yansıtılacağını belirtti.

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir grubu başvuru şartları nelerdir?

TOKİ orta gelir grubu tarihi belli oldu mu? TOKİ orta gelir evleri ne zaman başlayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön