30 / 04 / 2024

Her ilde sosyal hizmet destek merkezi kurulacak!

Her ilde sosyal hizmet destek merkezi kurulacak!

AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları, “Eylül ayının sonuna kadar her ilde sosyal hizmet destek merkezi oluşmuş olacak. Yıl sonuna kadar bunun sayısı 114’e çıkacaktır” dedi...



AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları, “Eylül ayının sonuna kadar her ilde sosyal hizmet destek merkezi oluşmuş olacak. Yıl sonuna kadar bunun sayısı 114’e çıkacaktır” dedi. Zahteroğulları, bakanlığın 76 milyona hitap ettiğini,engellilere, çocuklara, yaşlılara, şehit yakınları ve gazilere yönelik birçok çalışma yaptıklarını söyledi. 


Nüfus politikalarıyla ilgili projeler de hazırladıklarını belirten Zahteroğulları, şunları söyledi: “önümüzdeki dönemde en önemli alanımız hükümet programında da yer alan Aile Sosyal Destek Programı’dır. Eylül ayının sonuna kadar her ilde sosyal hizmet destek merkezi oluşmuş olacak. Yıl sonuna kadar bunun sayısı 114’e çıkacaktır. 2014’te sosyal yardımlaşma vakıflarının yanında, sosyal hizmet merkezlerini de oluşturmuş olacağız.”


Habertürk Gazetesi


Geri Dön