25 / 08 / 2024

Aile Sosyal Destek Programı

Aile Sosyal Destek Programı

AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları, “Eylül ayının sonuna kadar her ilde sosyal hizmet destek merkezi oluşmuş olacak. Yıl sonuna kadar bunun sayısı 114’e çıkacaktır” dedi...

Aile Bakanlığı destek ödemesi ne zaman yatacak. Resmi açıklama geldi

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara verilen destek ödemelerinin ne zaman yatacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor... İşte Aile Bakanlığı destek ödemeleri hakkındaki tüm detaylar...

Aile Bakanlığı’ndan 1250, 1100, 950 ve 850 alanlar dikkat! 9 Ağustos’ta resmen başladı

Aile Bakanlığı destek ödemelerinin devam edip etmeyeceği vatandaşlar tarafından çok merak ediliyordu… Destek ödemelerinin devam etmesi herkesi sevindirdi. Aile Bakanlığı’ndan 1250, 1100, 950 ve 850 alanlar dikkat! 9 Ağustos’ta resmen başladı.

Aile Bakanlığı'ndan 1.250, 1.100, 950 ve 850 alanlar dikkat! Aile Bakanı resmen açıkladı

Aile Bakanlığı destek ödemeleri kapsamında çok sayıda vatandaşımız bakanlıktan 1.250, 1.100, 950 ve 850 TL tutarında ödeme alıyordu. Konu hakkında son olarak flaş bir gelişme yaşandı.

Aile Bakanlığı destek ödemeleri 2 yıl sonra bitmişti. Resmen yeni müjde geldi

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlarımıza yönelik verilen aile destek ödemelerinin son olarak temmuz ayında ödendiği ve daha da ödenmeyeceği açıklanmıştı. Konuyla ilgili resmen büyük bir müjde geldi.

Aile Bakanlığı destek ödemesi alanlara resmen kara haber. O iş olmadı

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan çok sayıda vatandaşımız var... Aile Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan vatandaşlarımız için maalesef ki kötü bir haber geldi.

Aile Bakanlığı destek ödemesi 0'a inmişti. Resmen müjde geldi

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen bir destek ödemesi türü, temmuz ayı itibariyle sonlandırılmıştı. Resmen konuyla ilgili bir müjde geldi.

Aile Bakanlığı destek ödemelerinde büyük müjde! Resmen zamlı tarih belli oldu

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen destek ödemeleri hız kesmeden devam ediyor. Aile Bakanlığı'nın son zamlardan sonra destek ödemelerini gerçekleştireceği tarih de belli oldu.

Aile Bakanlığı destek ödemelerinde zamlı tarihi verdi. Hayırlı olsun

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen destek ödemelerinde Aile Bakanlığı tarafından zamlı tarih vatandaşlarımıza verildi. Herkese hayırlı olsun.

Aile Bakanlığı Destek Ödemelerinden resmen depremden sonra müjde!

Aile Bakanlığı'nın verdiği bir takım destek ödemelerin temmuzdan sonra kesilmesi resmen deprem etkisi yaratmıştı. Bakanlık tarafından ise resmen bir müjde geldi.

Aile Bakanlığı destek ödemelerinde resmen deprem! Artık bitti

Aile Bakanlığı tarafından verilen ve milyonlarca vatandaşımızın faydalandığı destek ödemelerinde bir deprem meydana geldi.

Aile Bakanlığı destek ödemesinde depremden sonra resmen müjde! 9077 TL...

Aile Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda bir yardım programının sonlandırılmasının ardından bir konuda resmen müjde geldi. O depremden sonra bu harika bir haber... 9077 TL...

Aile Bakanlığı destek ödemesinde resmen deprem yaşanmıştı. Yeni paket geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından vatandaşlarımıza verilen destek ödemelerinden milyonlarca vatandaşımız faydalanıyordu. Geçtiğimiz aylarda biten bir destek ödemesi resmen deprem yaratmıştı. Şimdi yeni bir paket geldi.

Aile Bakanlığı destek ödemesinde temmuz depremi! Resmen belli oldu

Aile Bakanlığı destek ödemesinden faydalanan milyonlarca vatandaşımız maalesef ki temmuz depremi ile sarsıldı. Birçok vatandaşımız bu duruma çok üzülecek.

Aile Sosyal Destek Programı Haberi

Aile Sosyal Destek Programı

AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Zahteroğulları, “Eylül ayının sonuna kadar her ilde sosyal hizmet destek merkezi oluşmuş olacak. Yıl sonuna kadar bunun sayısı 114’e çıkacaktır” dedi. Zahteroğulları, bakanlığın 76 milyona hitap ettiğini,engellilere, çocuklara, yaşlılara, şehit yakınları ve gazilere yönelik birçok çalışma yaptıklarını söyledi. 


Nüfus politikalarıyla ilgili projeler de hazırladıklarını belirten Zahteroğulları, şunları söyledi: “önümüzdeki dönemde en önemli alanımız hükümet programında da yer alan Aile Sosyal Destek Programı’dır. Eylül ayının sonuna kadar her ilde sosyal hizmet destek merkezi oluşmuş olacak. Yıl sonuna kadar bunun sayısı 114’e çıkacaktır. 2014’te sosyal yardımlaşma vakıflarının yanında, sosyal hizmet merkezlerini de oluşturmuş olacağız.”


Habertürk...