29 / 04 / 2024

Herkes bu bilezikleri merak ediyor! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları dibe vurdu!

Herkes bu bilezikleri merak ediyor! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları dibe vurdu!

Altın fiyatlarının düşmesi ile bilezik fiyatları da düşüşe geçti. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları dip seviyelere kadar düşerken herkes bu bileziklerin fiyatlarını merak ediyor.



Bugün yurt içi piyasalarda altın fiyatları aşağı yönlü hareketine devam ederken bilezik fiyatları da düşmeye başladı.

Altın fiyatları ABD faiz kararının açıklanmasının ardından FED'in şahin tonda faiz artışına devam edeceğine yönelik  mesajları altın fiyatları üzerinde baskıya neden oluyor. Ons altın bugün 1670 dolardan işlem görürken, gram altın bugün 1008 TL'den satılıyor.

Herkes bu bilezikleri merak ediyor! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları dibe vurdu!

Gram altın,çeyrek altından sonra 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar altın bilezik fiyatlarını da yansıyor. Düğünlerde en çok tercih edilen takılar arasında yer alan 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarının güncel alış satış rakamları belli oldu.

Peki bugün 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu? En ucuz altın bilezik fiyatı ne kadar? En ucuz altın bilezik kaç lira? İşte 22 Eylül 2022 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar? İşte altın bilezik fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön