26 / 08 / 2024

Herkes bu ödemeyi bekliyordu! Bakan Yanık 2.1 milyar TL'nin hesaplara yattığını açıkladı! Hemen kontrol edin!

Herkes bu ödemeyi bekliyordu! Bakan Yanık 2.1 milyar TL'nin hesaplara yattığını açıkladı! Hemen kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kasım 2022'ye ilişkin 2.1 milyar Türk Lirası tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının hesaplara yatırıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, binlerce vatandaşı ilgilendiren yaşlı ve engelli aylığı ile ilgili son dakika açıklamasında hesaplara yatırılan tutarı açıkladı. 

Engelli ve yaşlılara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları hayata geçirdiklerinin altını çizen Bakan Yanık, bu kapsamda, Kasım 2022'de toplam 2,1 milyar Türk Lirası tutarında yaşlı ve engellli aylığını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdıklarını açıkladı.

Herkes bu ödemeyi bekliyordu! Bakan Yanık 2.1 milyar TL nin hesaplara yattığını açıkladı! Hemen kontrol edin! 

Dar gelirli ailelere belirli dönemlerde yapılan Aile Destek Programı ödemeleri ile ilgili de son dakika detayları merakla araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan destek ödemeleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Aile Destek Programı kapsamında başvuru yapan kişilere 12 aylık süre çerçevesinde ödeme gerçekleştiriliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Türkiye Aile Desteği Programı Kasım ayı ödemeleri hesaplara ne zaman yatırılacak?' sorusunun yanıtı sık sık araştırılıyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konu ile ilgili gerçekleştirdiği son dakika açıklamasında, "Türkiye'nin imkanlarını bu ülkede yaşayan her vatandaşımızla paylaşma düşüncesi ürünü bu programlardan biri de Türkiye Aile Desteği'dir" dedi ve bu çerçevede 2.5 milyon vatandaşın hesaplarına 3.2 milyar TL'lik desteğin yarın ödeneceğini duyurdu. 

Herkes bu ödemeyi bekliyordu! Bakan Yanık 2.1 milyar TL nin hesaplara yattığını açıkladı! Hemen kontrol edin!

Aile desteği ödemesi, aylık gelire göre hesaplanarak 850 ile 1250 Türk Lirası arasında değişen tutarlarda ödeniyor. 

Aile Destek Paketi başvurusu e-Devlet üzerinden gerçekleştirilir. Başvuruda bulunacak adaylar T.C. kimlik numaraları ile şifreleri girdikten sonra Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti seçeneğinden başvuru işlemini tamamlayabilir. 

2500 TL doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? Doğalgaz yardımı için açıklama geldi!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı maaşlarında yeni yıl depremi! Zamlı rakamlar tek tek hesaplandı! Şimdi bakın!

Aileler e-Devlet'ten başvuruyor PTT'den 650 TL'yi hemen alıyor! İşte başvuru şartları ve detayları...


Geri Dön