22 / 07 / 2024

Hesaplara 1.000 TL'den fazla para yattı! Siz de hemen E-devletten başvurabilirsiniz!

Hesaplara 1.000 TL'den fazla para yattı! Siz de hemen E-devletten başvurabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yaptığı açıklamada sosyal destek ödemelerinin hesaplara yattığını bildirdi. Söz konusu ödemeler 1.100 TL olarak belirlendi. İşte detaylar...




Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yaptığı açıklamada hane bazlı olarak sosyal destek ödemelerinin hesaplara yattığını açıkladı. 

Yapılan açıklamada E-Devlet üzerinden başvuru yapan vatandaşların söz konusu destek ödemesinden faydalanabileceği bildirildi. Yine konuyla ilgili açıklamada pandemi döneminde başlayan destek ödemelerinin sürdüğü kaydedilerek, E-devlet üzerinden hem başvuru hem de sorgulama yapılacağı bildirildi.

Hesaplara 1.000 TL den fazla para yattı! Siz de hemen E-devletten başvurabilirsiniz!

Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemesi nasıl alınır? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön