22 / 07 / 2024

aile bakanlığı destek ödemeleri 2022

aile bakanlığı destek ödemeleri 2022

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yaptığı açıklamada sosyal destek ödemelerinin hesaplara yattığını bildirdi. Söz konusu ödemeler 1.100 TL olarak belirlendi. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan ailelere yeni müjde! Para destek ödemesi...

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen yardımların hangileri olduğu araştırılmaya devam ediyor. Bakanlık tarafından ailelere verilen bir destek daha var.

Aile Bakanlığı'ndan resmen 8.367 TL destek müjdesi

Aile Bakanlığı'nın hangi destek ödemelerini gerçekleştireceği vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediyor. Bakanlık'tan resmen 8.367 TL destek müjdesi geldi.

Aile Bakanlığı'ndan 1-2-3-4 çocuklu ailelere resmen 38 bin TL müjdesi! Bu kez deprem değil

Aile Bakanlığı'nın destek ödemelerinden özellikle çocuklu aileler faydalanmak istiyor... İşte tam da bu ailelere 38 bin TL müjdesi! Bu kez deprem değil.

Aile Bakanlığı destek ödemesinde depremden sonra resmen müjde! 9077 TL...

Aile Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda bir yardım programının sonlandırılmasının ardından bir konuda resmen müjde geldi. O depremden sonra bu harika bir haber... 9077 TL...

Aile Bakanlığı destek ödemesinde resmen deprem yaşanmıştı. Yeni paket geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından vatandaşlarımıza verilen destek ödemelerinden milyonlarca vatandaşımız faydalanıyordu. Geçtiğimiz aylarda biten bir destek ödemesi resmen deprem yaratmıştı. Şimdi yeni bir paket geldi.

Aile Bakanlığı destek ödemesinde temmuz depremi! Resmen belli oldu

Aile Bakanlığı destek ödemesinden faydalanan milyonlarca vatandaşımız maalesef ki temmuz depremi ile sarsıldı. Birçok vatandaşımız bu duruma çok üzülecek.

Aile Bakanlığı destek ödemesinde deprem! Resmen açıklandı

Aile Bakanlığı destek ödemesi Türkiye'de birçok vatandaşımızın yararlandığı bir ödemeydi. Ancak Aile Bakanlığı destek ödemesi konusunda adeta büyük bir deprem yaşandı.

Aile Bakanlığı'ndan 500 bin TL'ye varan destek müjdesi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı evi olmayan vatandaşlara 500 bin TL'ye kadar konut desteği sağlayacağını duyurdu. Peki Aile Bakanlığı'ndan konut desteği almak için hani şartların sağlanması gerekiyor?

Aile Bakanlığı destek ödemesi alanlar dikkat! Zam tarihi verildi

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen destek ödemelerinden milyonlarca vatandaşımız faydalanıyor. Destek ödemesi alan vatandaşlarımıza flaş bir tarih verildi.

Aile Bakanlığı bu şartları taşıyanların hesaplarına 6 bin 396 TL yatıracak! Hemen bakın!

Dar gelirli ailelere verdiği destek ödemelerine hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hesaplara 6 bin 396 TL yatıracak.. Fakat bu parayı almak için bazı şartların sağlanması gerekiyor. İşte Aile Bakanlığı SED ödemesi ile ilgili detaylar...

Aile Bakanlığı destek kesesini açtı! Başvurusu onaylanan herkesin hesabına hemen 1250 TL yatırılıyor! 

Devlet, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla ihtiyaç sahibi kişilere destek ödemesi yapıyor. Bu kapsamda başlatılan Aile Destek paketi ile 850 ile 1250 TL arasında ödeme yapılıyor.

Aile Bakanlığı az evvel açıkladı! 6 milyon 205 bin TL'lik destek müjdesi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile Bakanlığı'nın merakla beklenen ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı. Konu  ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, 6 milyon 205 bin TL'lik destek müjdesi geldi...

Aile Bakanlığı Ekim 2023 destek ödemelerinde son dakika! İhtiyaç sahiplerine 2 bin 125 TL ödenecek!

Aile Bakanlığı Ekim 2023 destek ödemelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ihtiyaç sahiplerine 2 bin 125 TL ödenecek...

aile bakanlığı destek ödemeleri 2022 Haberi

aile bakanlığı destek ödemeleri 2022

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yaptığı açıklamada hane bazlı olarak sosyal destek ödemelerinin hesaplara yattığını açıkladı. 

Yapılan açıklamada E-Devlet üzerinden başvuru yapan vatandaşların söz konusu destek ödemesinden faydalanabileceği bildirildi. Yine konuyla ilgili açıklamada pandemi döneminde başlayan destek ödemelerinin sürdüğü kaydedilerek, E-devlet üzerinden hem başvuru hem de sorgulama yapılacağı bildirildi.

Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemesi nasıl alınır? İşte detaylar...

Kamupersonelinet'in aktardığına göre, milyonlarca vatandaşın merak ettiği ve araştırdığı söz konusu destekler PTT üzerinden ya da ATM’ler üzerinden alınabiliyor.

KİM NE ZAMAN BAŞVURABİLİYOR?

Nakit sıkıntısı çeken vatandaşların araştırdığı destek ödemesi başvuruları şu günlerde yapılıyor;

-T.C. kimlik numarasının Sonu 0 olanlar Pazartesi günü

-T.C. kimlik numarasının sonu 2 olanlar Salı günü

-T.C. kimlik numarasının sonu 4 olanlar çarşamba günü

-T.C. kimlik numarasının sonu 6 olanlar Perşembe...