02 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı az evvel açıkladı! 6 milyon 205 bin TL'lik destek müjdesi!

Aile Bakanlığı az evvel açıkladı! 6 milyon 205 bin TL'lik destek müjdesi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile Bakanlığı'nın merakla beklenen ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı. Konu  ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, 6 milyon 205 bin TL'lik destek müjdesi geldi...




Çalışmalarını son sürat sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bu ay da toplumun farklı kesimlerindeki dezavantajlı bireylere destek olmak amacıyla çeşitli programlar hayata geçirmeyi ve söz konusu ödemeleri hesaplara yatırmaya devam ediyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, bu kapsamda, yaşlı destek programını ülke genelinde yaygın araştırma çalışmaları dahilinde toplamda 27 şehirde 33 ilçe belediyesinde olacak şekilde toplam 60 proje başvurusu alındı. 6 milyon 205 bin Türk Lirası destek verilmesi planlanan projeler ile ilgili Bakan Mahinur Özdemir Göktaş önemli açıklamalar yaptı.

Aile Bakanlığı az evvel açıkladı! 6 milyon 205 bin TL lik destek müjdesi!

SON DAKİKA DESTEK ÖDEMESİ MÜJDESİ

Edirnejethaber'de yer alan habere göre, çalışmalarını son sürat sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2016'da uygulanmaya başlanan ve halen süren yaşlı destek programı ile çeşitli projelere kaynak sağlamayı sürdürüyor. 

Konu ile ilgil olarak verilen bilgilere göre, söz konusu projenin ayrıntıları ile ilgli olarak da önemli açıklamalar yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların yaşamlarını kendi evlerinde, ailelerinin yanında sürdürebilmeleri amacıyla belediyelerin evde bakıma destek ve gündüzlü bakım hizmetlerini desteklemek amacıyla hazırlamış oldukları projeleri destekleyen YADES programı ile bugüne kadar toplam 39 milyon Türk Lirası finansman desteği sağladıklarını söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş açıklamasında toplamda 35 belediye tarafından hazırlanmış olan 61 farklı proje ile 87 bin 629 hanede 128 bin 323 yaşlıya ulaşarak evde bakıma destek, psiko-sosyal destek ve kültürel faaliyet hizmetleri sunduklarını belirterek, YADES’i Türiye genelinde yaygınlaştırma çalışmaları dahilinde 27 şehir ve 33 ilçe belediyesinden olacak şekilde toplam 60 yeni proje başvurusu aldıklarını söyledi.

Açıklamasında 6 milyon 205 bin Türk Lirası destek verilmesini planladıkları toplam 60 projenin değerlendirme sürecinin devam ettiğini söyleyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, değerlendirme sürecinin tamamlanmasından sonra destekledikleri yeni projeleri de kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

 

İzmir'deki 17 diri faydan biri olan Gümüldür fayı ilk defa inceleniyor! 6,8'lik deprem üretme potansiyeline sahip!

29 Ekim 2023 emekli ikramiyesinde son dakika! İkramiye bekleyenler acilen bu tarihe bakın!

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak! Başvurular resmen başladı! 


Geri Dön