30 / 04 / 2024

Aile Bakanlığı Ekim 2023 destek ödemelerinde son dakika! İhtiyaç sahiplerine 2 bin 125 TL ödenecek!

Aile Bakanlığı Ekim 2023 destek ödemelerinde son dakika! İhtiyaç sahiplerine 2 bin 125 TL ödenecek!

Aile Bakanlığı Ekim 2023 destek ödemelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ihtiyaç sahiplerine 2 bin 125 TL ödenecek...



Pek çok kişinin gündeminde yer alan aile destek programı kapsamında verilecek ödemeler Ekim ayına girmeye sayılı günler kala merak ediliyor ve araştırılıyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, 2023 yılının Eylül ayının son günleri itibarıyla 2023 ekim ayında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın vatandaşların hesaplarına yatırılacağı söz konusu  destek ödemeleri de merak ediliyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, bu çerçevede, sosyal yardım ödemelerinden yararlanan kişiler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının hangi tarihlerde ödeme yapacağına ve güncel ödeme tutarlarına dair gelişmelerle ilgili araştırmalar yapıyor.

Edirnejethaber'de yer alan habere göre çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da söz konusu ödemeler yapıldıkça resmi internet sitesinden veya sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyunu bilgilendiriyor.

Aile Bakanlığı Ekim 2023 destek ödemelerinde son dakika! İhtiyaç sahiplerine 2 bin 125 TL ödenecek!

AİLE BAKANLIĞI EKİM 2023 ÖDEMELERİ DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önümüzdeki ekim ayında da aile destek programı ödemelerini hak sahibi vatandaşların hesaplarına yatıracak.

Yine konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, gündemden düşmeyen aile destek programı kapsamında hane içinde kişi başına düşen aylık gelire göre 1.250 liraya kadar, çocuk desteği ile ise hanedeki çocuk sayısına göre 650 liraya kadar, elektrik yardımı için ise 225 liraya kadar ödeme yapılıyor.

Paylaşılan bilgilere göre, söz konusu bu destekler çerçevesinde, toplamda 2 bin 125 lira tutarına kadar yardım hak sahiplerine verilecek.

Yine verilen detaylara göre söz konusu ödemelerin yapılması halinde  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da kamuoyuna bilgi verecek. Ayrıca yine paylaşılan bilgilere göre, Ekim ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ay ortasında destek ödemelerinin yapılması bekleniyor.

TOKİ 7 bin 129 TL taksitle 2+1 ev satacak! Başvurular işte bu tarihte başlıyor! Kaçırmayın!

Hesaplara 5 bin 663, 5 bin 521 ve 5 bin 380 TL yatırılacak! Kaçırmayın!

32 günlük mevduat faizlerini görenler gözlerine inanamadı! Bankada para tutanlar acil bakın!


Geri Dön