03 / 05 / 2024

Aile Bakanlığı hesaplara 2.354 TL nakit para yatırdı!

Aile Bakanlığı hesaplara 2.354 TL nakit para yatırdı!

Evinde yaşlı, engelli veya bakıma muhtaç kişilere bakanlara evde bakım maaşı ödemesi yapılıyor. Bu destekten faydalananların heyecanla beklediği ödemeler yapıldı. İşte tüm detaylar...



MAAŞ SORGULAMA NASIL YAPILACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın E-Devlet kapısında yer alan sayfası üzerinden görüntülenebilen evde bakım maaşı ödeme bilgileri, aynı zamanda Ziraat Bankası üzerinden de SMS ile yatıp yatmadığının sorgulaması yapılabiliyor. Bununla beraber sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini yapabiliyor ve hesaplara ne kadar yatırıldığı kontrol edebiliyorlar. 

Maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e sms atarak ödemesini kontrol edebiliyor. 

Aile Destek Paketi geliyor! Başvurular E-Devlet üzerinden...

Emekli maaşları 1.234 lira artacak!

Fahiş kira artışında kiracılar ne yapabilir? Kira düzenlemesi nasıl olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön