Kent Haberleri

Hesaplara her ay 850-1250 TL yatıyor! Haziran ayı aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara her ay 850 ile 1250 TL arasında değişiyor. Peki, Aile Destek ödemeleri yapıldı mı? İşte detaylar... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen aile destek yardımı 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayında yapıldıktan sonra tamamlanacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara her ay 850 ile 1250 TL arasında değişiyor. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen aile destek yardımı 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı için olup bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayında yapıldıktan sonra tamamlanacak.

Aile Destek ödemesinin detaylarına e- Devlet üzerinden bakılıyor. Peki, Haziran ayı aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Aile Destek yardımı ne zaman sona erecek? İşte detaylar...

Aile Destek ödemelerinden faydalananlar "Haziran ayı aile destek ödemeleri hesaplara yattı mı, aile destek ödemeleri ne kadar? sorularının cevapları merakla sorgulanıyor. Her ay düzenli olarak hesaplara aktarılan Aile Destek ödemesi Temmuz ayına kadar devam edecek.

AİLE DESTEK PROGRAMI NE ZAMAN SONA ERECEK?

Ahaber'de yer alan detaylara göre, Aile destek programı, Aile Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamaya göre Temmuz ayına kadar sürecek. Aile destek programının uzatılacağı yönünde henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR, KAÇ TL OLDU 2023?

Aile Destek Programı ödemeleri hane başına düşen aylık gelir aralığına göre ödeme tutarları şu şekilde:

450 lira ve altı olanlar: 1.250 lira

450 lira üzeri - 911,15 lira ve altı olanlar: 1.100 lira 

911,15 lira üzeri - 1372,30 lira ve altı olanlar: 950 lira 

1372,30 lira üzeri - 1833,45 lira dan az olanlar: 850 lira alacak.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ HAZİRAN AYI ÖDEMELERİ YAPILDI MI?

Aile destek yardımı haziran ayı ödeme tarihine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Fakat ödemelerin ayın 15'inden sonra hesaplara yatırılması bekleniyor. Konuya dair bir gelişme olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

AİLE DESTEK YARDIMI SORGULAMA EKRANI

Aile Destek ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığını e-devlet üzerinden öğreniliyor. e-Devlet sistemi üzerinden, "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranına T.C kimlik numarası ile giriş yapılması gerekiyor. Sisteme giriş sağlandıktan sonra ödemelerin yatırıldığı tarih ekrana yansıyor.

Model portföylere yeni politika güncellemesi: Öne çıkan hisseler tek tek açıklandı! İşte fiyatlar...

TBMM'nin önceliği fahiş kiralar, asgari ücret ile emekli ve memur zamları! Yasama mesaisi bu hafta başlıyor!

Ziraat Bankası'ndan bomba müjde! Personel alıyor, başvurular başladı hemen şartlara bakın!