16 / 05 / 2024

Hesaplara peş peşe tam tamına 3 bin 336 TL yatırılacak! Bu paraları duyanların ağzı kulaklarına vardı! Hemen bir bakın!

Hesaplara peş peşe tam tamına 3 bin 336 TL yatırılacak! Bu paraları duyanların ağzı kulaklarına vardı! Hemen bir bakın!

Pek çok kişinin hesaplarına peş peşe tam tamına 3 bin 336 TL yatırılacak! Bu paraları duyanların ağzı kulaklarına vardı... Hemen siz de bir bakın...



EVDE BAKIM PARASINI NASIL SORGULAYABİLİRİM? 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, evde bakım aylığı alanlar maaş sorgulamalarını gerçekleştirebilmek için telefonlarının kısa mesaj özelliğinden yararlanabiliyor. Yine verilen bilgiye göre, evde bakım desteği ödemelerini Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, kişisel cep telefonlarının kısa mesaj kısmına BAKIYE yazıp, 4747’e kısa mesaj atıp öğrenebiliyor. Yine konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, maaş sorgulamak için kısa mesaj göndermeniz durumunda 1 kısa mesaj ücreti operatörünüz tarafından faturanıza da yansıtılıyor.

Hesaplara peş peşe tam tamına 3 bin 336 TL yatırılacak! Bu paraları duyanların ağzı kulaklarına vardı! Hemen bir bakın!

8 ARALIK 2022 EVDE BAKIM PARASI ÖDEMELERİ HESAPLARA YATIRILDI MI?

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı evde bakım maaşlarını her ayın 15 - 31 arasında 3 bin 336 TL olarak hesaplara yatırıyor.

EVDE BAKIM PARASINI NASIL ALABİLİRİM?

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan evde bakım maaşından faydalanabilmek için rapor dışında bir diğer gerekli detay ise gelir durumu şeklinde belirtiliyor. Merak edilen ve araştırılan asgari ücret zamları, evde bakım parası zamlarında da etkili oluyor. Yine verilen detaylara göre, bu sene hanedeki kişi başına düşen gelirin 2 bin 835 liradanın altında olması şartı bulunuyor. Evde bakım parası alabilmek için rapor almadan önce oturulan yerdeki Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğüne veya ilçe müdürlüklerine başvuru yapmak gerekiyor. 

Evde Bakım Paraları ile ilgili yapılan başvurular 30 gün içerisinde sonuçlanıyor. Söz konusu ödeme sorgulamaları, e-Devlet üzerinden ‘Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama’ yazılarak da yapılıyor. 

Yeni yıl için asgari ücret zamları tek tek hesaplandı! Masadaki bu rakamları görenin ağzı kulaklarına vardı! Hemen bakın

Hesaplara tek tek 1611 TL yatacak! Ödenen paraları ATM'den hemen çekebilirsiniz! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

14 banka resmen ipleri kopardı! Ziraat, Garanti, Akbank peş peşe açıkladı! Bunu yapan cebine 7.500 lira koyacak!


Geri Dön