04 / 05 / 2024

Hesaplarınızı kontrol edin! 3 bin 336 lira hesaplara yattı

Hesaplarınızı kontrol edin! 3 bin 336 lira hesaplara yattı

Evde bakım maaşı 1,8 milyon kişi için paralar hesaplara yatırıldı. Hak sahibi başına aylık 3 bin 336 TL ödeme yapılmış oldu. Ödemelere ilişkin tüm detaylar ise e-Devlet üzerinden sorgulanmakta. İşte ayrıntılar…



EVDE BAKIM PARASI YATAN İLLER SORGULAMA
Evde Bakım aylığı ödemeleri E Devlet üzerinden sorgulanıyor. TC kimlik numarası ve E Devlet şifresi kullanarak giriş yapılan sistemin arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve butona tıklayın. Ardından açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detayalar çıkıyor. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında tüm detaylara ulaşılabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön