27 / 04 / 2024

HG Grup bu yılın ikinci çeyreğinde inşaat sektörüne girecek!

HG Grup bu yılın ikinci çeyreğinde inşaat sektörüne girecek!

O Gün İnşaat firma ortağı Hasan Gün, yeni şirketleri HG Grup ile bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren aktif olarak inşaat sektöründe hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi...



O Gün İnşaat firma ortağı Hasan Gün, yeni şirketleri HG Grup ile bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren aktif olarak inşaat sektöründe hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi. HG Grup'un sadece müteahhitlik hizmeti vereceğini belirten Gün, "Tesisattan izolasyona, dış iç boyadan dış kaplamaya kadar tüm uygulamaları tamamlayıp, anahtar teslimi projeler yapacağız" dedi. Farklı bayilik görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Gün, HG Grup firmaları ile Türkiye genelinde ve Ortadoğu pazarında müteahhitlik hizmetleri vermeyi hedeflediklerini dile getirdi. 

İnşaat firmalarına tedarikçilik yapıyor Firmanın Antakya'da 1988 yılında şahıs firması olarak kurulduğunu, 1997 yılında O Gün İnşaat adıyla kurumsallaştığım anlatan Hasan Gün, şöyle devam etti: "Müteahhitlik hizmetimiz yanında Antakya bölgesinde inşaat malzemeleri satışına başladık. Firma bünyesinde, Kütahya Yapı Kimyasalları, Bianca Boya, Kaide Boru ve Kandil Parke bayilikleri ile inşaat firmalarına tedarikçilik yapıyoruz." 0 Gün İnşaat'ın, uygulamacı firma olarak mantolama, kaplama sistemleri ve dekoratif kaplama işlemleriyle hizmet verdiğini aktaran Gün, bölgede son iki yılda beş bina ve iki özel villa inşaatının müteahhitliğini yaptıklarını söyledi. 


O Gün İnşaat'ın 2013 yılında bir önceki yıla göre yüzde 50 büyüdüğünü ifade eden Gün, "Firmamız bünyesinde olan bayilikler ile son iki yılda yaklaşık 1 milyon TL'lik malzeme satışı yaptık" şeklinde konuştu. 



Dünya Bölge 


Geri Dön