30 / 04 / 2024

Hidayet Çelik, yeni fabrikasını 2015'te tamamlıyor!

Hidayet Çelik, yeni fabrikasını 2015'te tamamlıyor!

Sac işleme ve çelik konstrüksiyon alanında faaliyet gösteren Hidayet Çelik, geçen yıl gerçekleştirdiği yatıranları ile makine parkını modernize etti. Firma, gelecek yıl ise yeni fabrikasını devreye almaya hazırlanıyor...




Sac işleme ve çelik konstrüksiyon alanında faaliyet gösteren Hidayet Çelik, geçen yıl gerçekleştirdiği yatıranları ile makine parkını modernize etti. Firma, gelecek yıl ise yeni fabrikasını devreye almaya hazırlanıyor. Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'nde inşaatı devam eden ikinci fabrika yatıranlarının olduğunu belirten Hidayet Sac Profil Genel Müdürü Süleyman Sarptaş, "2015 yılı Ocak ayı itibarıyla, daha modern makine parkı ile kapasitemizi yüzde 50 artıracağız" açıklamasını yaptı. Sarptaş, yeni tesisle birlikte hizmet kalitesinde çıtayı yükselterek, pazar paylarım artırmak istediklerini söyledi. 

Türkiye geneline çelik konstrüksiyon hizmeti verdiklerini aktaran Süleyman Sarptaş, geniş makine parkına sahip 10 bin metrekare açık, 6 bin metrekare kapalı alanda kurulu fabrikalarında endüstriyel yapı imalatı yaptıklarım bildirdi. Çelik servis merkezinde aylık 2 bin ton ürün işlediklerini aktaran Sarptaş, "Endüstriyel yapının yanı sıra İPE, HEA, NPU, NPI, profd. boru, köşebent, lama gibi ürün gruplarında satışlarımız var. 

Müşterilerimize metal market anlayışı ile hizmet veriyoruz. Verdiğimiz bu hizmet ile müşterilerimizin metal alanında ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Yaptığımız imalatlarda ilk hedefimiz müşteri memnuniyeti ve kaliteli ürün" diye konuştu. 

Bu doğrultuda tedarik alanında kaliteli ürün yapan firmaları tercih ettiklerini ifade eden Sarptaş, "55 kişilik ekibimizle ve makine parkımızla proje öncesi, proje ve imalat süreçleriyle, montaj ve montaj sonrası hizmetlerimizi veriyoruz" dedi. 

Yapılarda çeliğe verilen önemin her geçen gün arttığını ifade eden Süleyman Sarptaş, "Çelik yapıların estetik ve sağlamlık açısından önemi çok fazla. Çelik yapıların tasarımı estetik ve yaratıcılığa açık ve çeliğin şekil alma olasılığı çok yüksek olduğundan taşıyıcı yapı pek çok türde yapüabilir. Bu anlamda uluslararası ödül alan yapıların çoğunun çelik taşıyıcı yapılar olması rastlantı değil" diye konuştu. Çelik yapıların hızlı bir kumlum süreci olduğunu ifade eden Sarptaş, "Bu nedenlerden dolayı ülkemizde çelik kullanımı gün geçtikçe artıyor. Firma olarak yurtiçi ve dışında çelik yapı projelerinde hizmet veriyoruz" dedi. 



Dünya Kayseri


Geri Dön