02 / 05 / 2024

Hıdıroğlu Taşımacılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Hıdıroğlu Taşımacılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Metin Hıdrıoğlu tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.





Hıdıroğlu Taşımacılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Metin Hıdrıoğlu tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.


Hıdıroğlu Taşımacılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1.  Her türlü otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs,yat, kotra, marina, deniz otobüsü, şilep, tanker, yolcu vapuru, uçak,  treyler,çekici, motosiklet şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, deniz, kara,hava araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu  taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek. 2.  Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. 3.  Şirket ilgili mercilerden izin almak kaydıyla kamu ve özel kuruluşların personel, işçi, öğrenci, yolcu ve her türlü mal taşımacılığı ve  benzeri  hizmet alanında, şehir içi, şehirlerarası otobüs, servis ve nakliye işletmeciliği yapabilir. 4-  Konusu ile ilgili araç, gereç, nakil vasıtaları alabilir,işletebilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, komisyonculuğunu yapabilir 5.  Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını,aksesuar ve  lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek 6.  Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 7. Tekstil sektörü ile ilgili her türlü yün, pamuk, elyaf, iplik vb. mamulün triko, penye, kumaş, tül, halı vb. ürün ile bunlardan mamül  ürünlerin ve tekstil sektöründe kullanılan hertürlü makinanın ve yedek parçanın ithalat, ihracat ve ticaretini yapmak 8.Personel tedariği,temini yeniden yapılanma ve diğer insan kaynakları konularında hizmet vermek. 9. Şirket konusu ile ilgili yurt içi ve yurt dışında yerli ve yabancı şirketlerle ortaklık tesis etmek bunlarla münferit veya ortaklaşa işler  yapmak satış bayileri ve distribütörlükler almak. 10.Her türlü emtianın tüm mecralarda alımı satımı, pazarlaması, ithalatını ve ihracatını yapmak.    Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.    Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı,kat mülkiyeti tesis edebilir.    Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim,parselasyon ile ilgili her nevi  muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Hıdıroğlu Taşımacılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi adres: Örnek Mah.Kanuni Nazımbey Sk. No:2/15 Ataşehir 



Geri Dön