30 / 04 / 2024

Bayramoğlu Altyapı Taşımacılık Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bayramoğlu Altyapı Taşımacılık Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Bayramali Çap tarafından kuruldu.



Bayramoğlu Altyapı Taşımacılık Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Bayramali Çap tarafından kuruldu.

Bayramoğlu Altyapı Taşımacılık Hafriyat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Yol yüzeylerinin asfaltlanması ve onarımı, kaldırım, kasis, bisiklet yolu vb.lerin inşaatı, yolların vb. yüzeylerin boyayla işaretlenmesi, yol bariyeri, trafik işaret ve levhaları vb.nin kurulumu gibi yol, tünel vb. yerlerdeki yüzey işleri 2.Her türlü hafriyat islerini yapmak, yaptırmak gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka isletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır, kiralar ihale verdiği isletmelere araç satar veya kiraya verir. 3.Hertürlü inşaat ve yapı malzemelerinin alımı satımını yapmak, 4.Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. 5.Yurt içinde ve dışında her nevi kara nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. 6.Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar, kiraya verir. Şirketin lüzumlu borç ve alacaklarını, kefalet ve teminatları ile alacağı kredilerin teminatının temin için şirketin lehinde veya aleyhinde olmak üzere borç ipotekleri, alacak ipotekleri, teminat ipotekleri, kefalet ipotekleri alınması, verilmesi, her türlü teminat ve kefaletlerin verilmesi , alınması , ticari isletme rehini akdedilmesi; Şirketin konusu ile ilgili her türlü markaların , ihtira hakları ve beratlarının, ruhsatnamelerin, ustalık haklarının, ticaret unvanlarının, brövelerin alınması, satılması, kiraya alınması, kiraya verilmesi.


Geri Dön