28 / 04 / 2024

Hill Kartal konumu ve manzarasıyla tam not aldı!

Hill Kartal konumu ve manzarasıyla tam not aldı!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı’nın ilk projesi olan Hill Kartal, hem adalar ve deniz hem de her yere yakın konumuyla dikkat çekiyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim avantajı da devam ediyor.



İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi Kartal’da yükselen Hill Kartal, konumu ve manzarasıyla konut alıcısından tam not aldı. Kadıköy-Kartal Metrosu, Yakacık İstasyonu’na 5 dakika uzaklıkta bulunan Hill Kartal, 30 Haziran 2018’de teslim edilecek. Hill Kartal, metro ile Kadıköy’e 36, Taksim’e ise 55 dakikalık mesafede yer alıyor. Arabayla Tem Otoyolu’na 5 dakikada bağlanabilen Hill Kartal yatırımcısı, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika ve İDO Pendik-Yalova İskelesi’ne ise 5 dakikada ulaşabiliyor. 

İlk kattan itibaren deniz manzaralı 

Projeden konut almaya gelenlerin konumunun yanı sıra manzarasına da ilgi gösterdiğini belirten Almalar-İskurt-Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Hill Kartal’da Adalar ve Aydos Ormanı manzaralı konutlarımız ilk kattan itibaren deniz görüyor. Konut alıcısına yeşilin ve mavinin bir arada sunulması beğeni topluyor. Şimdiye kadar olan satışlarımızda kaliteyi uygun fiyata sunmamızın yanı sıra, Hill Kartal’da manzara ve her yere kolay ulaşım imkanı etkili oldu” dedi.

Yüzde 15 lansman indirimi sürüyor

Konut tiplerinin 1+1 ve 2+1’den isteğe göre 3+1 ve 3+1 ara kat dublekse dönüştürülebildiği Hill Kartal’da lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı da devam ediyor. Konutların fiyatı 287 bin liradan başlıyor. Projeden ev almak isteyenlere şirket bünyesinde ödeme kolaylıkları sunuluyor. 

Sağlıklı hayatı özendiriyor

Hill Kartal, sosyal donatılarıyla da sağlıklı bir hayat için gerekli olan tüm ayrıntıyı bünyesinde taşıyor. Zinde bir hayat sürülmesi için tüm sportif faaliyetlerin yapılmasına olanak sağlanan projede                 teras havuzları ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve ara katlarda spor alanları, panoramik asansör ve her türlü ihtiyaca uygun spor sahaları yer alıyor. 


444 90 61

www.hillkartal.com




Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ALMALAR-İSKURT-NERGO iş Ortaklığı'nın ilk projesi olan Hill Kartal'da lansmana özel yüzde 15 indirim avantajı devam ediyor. Konut tiplerinin 1+1 ve 2+1'den isteğe göre 3+1 ve 3+1 ara kat dublekse dönüştürülebildiği Hill Kartal'da fiyatlar 287 bin liradan başlıyor. Şirket bünyesinde ödeme kolaylığı sunuluyor. 


Vatan


Haber Star'da şöyle yer aldı;

Hürriyet Mahallesi,  Çalıkuşu Caddesi Kartal'da Almalar İnşaat, İskurt İnşaat ve Nergo İnşaat işbirliği ile hayata geçirilmekte olan Hill Kartal projesi Kadıköy-Kartal Metrosu, Yakacık İstasyonu’na 5 dakika uzaklıkta yükseliyor. Manzarası ve konumu ile dikkat çeken Hill Kartal projesinden Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika ve İDO Pendik-Yalova İskelesi’ne ise 5 dakikada ulaşım sağlanabiliyor.

Adalar ve Aydos Ormanı manzaralı konutların yer aldığı ve ilk kattan itibaren deniz manzaralı konutlarda oluşan Hill Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 daireler isteğe göre 3+1 ve 3+1 ara kat dublekse dönüştürülebiliyor. Hill Kartal projesinde dairelerin yanı sıra teras havuzları ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve ara katlarda spor alanları, panoramik asansör ve her türlü ihtiyaca uygun spor sahaları da bulunuyor. 

Star 


Geri Dön