29 / 04 / 2024

Rich World Gayrimenkul, Bursa protokolünden tam not aldı!

Rich World Gayrimenkul, Bursa protokolünden tam not aldı!

Bursa İnşaat ve İres Gayrimenkul fuarlarının yıldızı oldu. Her ikisinde de standı bulunan Rich World Gayrimenkul A.Ş., Bursa protokolünden de tam not aldı.



Hem yurtiçinden hem de yurtdışından pek çok ziyaretçi ile alım heyetlerinin katıldığı Bursa İnşaat ve İres Gayrimenkul fuarlarının yıldızı oldu. Eş zamanlı gerçekleştirilen fuarların her ikisinde de standı bulunan Rich World Gayrimenkul A.Ş., Bursa protokolünden de tam not aldı. Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Rich VVorld Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, "Türkiye ekonomisinin öncü şehirlerinden Bursa'ya ve ekonomimizin lokomotif sektörüne yakışır bir fuar oluyor. Katılımcıların stantlarımıza olan ilgisinden oldukça memnunuz. Rich World ailesi olarak, gayrimenkul sektöründe müşterilerimize yenilikçi çözümler sunmaya devam edeceğiz" dedi. Müşteri odaklı hizmet anlayışının yanı sıra ulusal ve uluslararası markaların projelerini Bursalılarla buluşturarak, gayrimenkul ve inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Rich World Gayrimenkul A.Ş., Bursa İnşaat ve İRES Gayrimenkul fuarlarına damga vurdu. Türkiye'nin birçok şehrinin yanı sıra, Asya, Avrupa, Körfez ülkeleri, Ortadoğu ve Afrika'dan fuara gelen ziyaretçiler ile alım heyetlerinin odak noktası olan Rich VVorld Gayrimenkul AŞ., en çok ziyaretçi çeken stantlar arasında yer aldı. Ziyaretçileri 4 ve 6'ncı salonlarda kurulan stantlarında beklediklerini de kaydeden Cengiz İloğlu, "Rich World ailesi olarak, gayrimenkul sektöründe müşterilerimize yenilikçi çözümler sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 



Bursa'da Meydan



Haber Bursa Şehir Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Yerli ve yabancı katılımcıların büyük ilgi gösterdiği Bursa inşaat 2016 ve IRES Gayrimenkul Fuarlarına katılarak, yatırımcıların gözdesi olan Rich World Gayrimenkul A.Ş., fuar boyunca iki ayrı stantta gerçekleştirdiği 100'ün üzerinde sıcak satışla başarısını pekiştirdi. 6-10 Nisan tarihleri arasmda gerçekleştirilen ve 285 firmanın katıldığı fuar organizasyonunun ardmdan değerlendirmelerde bulunan Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Iloğlu, "Bursa inşaat 2016 ve IRES Gayrimenkul Fuarları, binlerce yerli ve yabancı katılımcıyı şehrimizde ağırladı. Bursa inşaat ve gayrimenkul sektörleri, gücünü bu fuarlarla göstermiş oldu" şeklinde konuştu. 


Rich World ailesi olarak fuardan oldukça memnun ayrıldıklarını dile getiren Cengiz Iloğlu, "Bizim için beklentilerin üzerinde bir fuar olduğunu söyleyebiliriz. Yerli ve yabancı birçok yatırımcının ihtiyacına karşılık vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 


Rich World ailesi olarak hem katılan firmalar, hem de ziyaretçiler açısından yararlı geçen bu fuarların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Bu yıl fuarda iki ayrı stantta hizmet verdiklerini de hatırlatan Iloğlu, önümüzdeki yıl gerçekleşecek olan fuarı iple çektiklerini de söyledi. 


Bursa Şehir


Geri Dön