05 / 05 / 2024

Rich World Gayrimenkul projeleri

Rich World Gayrimenkul projeleri

Rich World Gayrimenkul A.Ş., Bursa'da kentsel dönüşüm projeleriyle ön plana çıkan Ergünkent İnşaat ile güçlerini birleştirdi. Rich World Gayrimenkul, Ergünkent İnşaat'ın tüm projelerinin pazarlama ve satışını üstlendi.

Rich World Gayrimenkul, Bursa protokolünden tam not aldı!

Bursa İnşaat ve İres Gayrimenkul fuarlarının yıldızı oldu. Her ikisinde de standı bulunan Rich World Gayrimenkul A.Ş., Bursa protokolünden de tam not aldı.

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Budaklar ve Onur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Ölmez tarafından kuruldu.

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Yücel tarafından kuruldu.

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Alhelal tarafından kuruldu.

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ekaterina Orlova tarafından kuruldu.

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Focus Reality World İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da İlker Koçak ve Mehmet Işık ortaklığında kuruldu.

Global World Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Global World Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Pendik'te Nisanur Tetik ve Yavuz Selim Tetik ortaklığında kuruldu.

World Group Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

World Group Gayrimenkul Anonim Şirketi kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Doğan tarafından kuruldu.

Tema İstanbul 2 ve Tema World lansmanı 15 Aralık'ta!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı’nda hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’un, merakla beklenen Tema İstanbul 2 ve Tema World Projeleri 15 Aralık'ta görücüye çıkıyor.

Rich Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Rich Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Rich Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı.

B World Gayrimenkul Otomobil İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B World Gayrimenkul Otomobil İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Behnam Shahrestanı tarafından kuruldu.

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yanming Yin tarafından kuruldu.

Rich World Gayrimenkul projeleri Haberi

Rich World Gayrimenkul projeleri

Gayrimenkul sektöründeki tecrübesini Bursa geneline de yaymayı amaçlayan Rich World Gayrimenkul A.Ş., Nilüfer İlçesi'nde başladığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettiren Ergünkent İnşaat'ın tüm projelerinin pazarlama ve satışını üstlendi. 


Alanlarında öncü olan iki firmanın işbirliğini resmiyete dökmek için düzenlenen imza töreninde konuşan Rich World Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz İloğlu, böyle bir işbirliğinin içerisinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Firma olarak doğru zamanda doğru yerde olmak gibi bir felsefemiz var. Bu düşünce sayesinde müşterilerimize doğru yatırım imkânı sunuyoruz. İnşaat sektörünün öncü firmalarından biri olan Ergünkent İnşaat için de aynı satış felsefesini kullanacağız. 

Hem inşaat hem de gayrimenkul sektörleri adına önemli bir işbirliğine imza attığımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu. 


Kentsel dönüşüm projelerinin Bursa inşaat ve gayrimenkul sektörleri adına fırsat olduğunu da kaydeden...