02 / 05 / 2024

Hillside City'de Wings TTF Open Tenis Turnuvası yapılacak!

Hillside City'de Wings TTF Open Tenis Turnuvası yapılacak!

Hillside City Club-Etilerde, Wingsin ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Türkiye Tenis Federasyonu Open Tenis Turnuvası heyecanı, 2-12 Temmuz tarihleri arasında yaşanıyor! 



Her yıl merakla beklenen Wings TTF Open Tenis Turnuvası, 2 Temmuz Cumartesi günü, Wingsin ana sponsorluğunda, Hillside City Club-Etilerde başlıyor! Dereceye girecek sporcuların çok cazip hediyeler kazanacağı Wings TTF Open Tenis Turnuvasına katılmak için 30 Haziran Perşembe günü saat 17:00a kadar Hillside City Club-Etilerden başvuru yapabilirsiniz. 2-12 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Wings TTF Open Tenis Turnuvasında katılımcılar 15 kategoride yarışacaklar. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 550 tenisçinin katıldığı, Türkiye Şampiyonasının önemli ayaklarından biri olan Wings TTF Open Tenis Turnuvasına Hillside City Club üyelerinin yanı sıra, üye olmayan Hillside misafirleri de katılabiliyor.

Turnuvada dereceye giren sporcuları, Wings, Puma, Coca-Cola, Powerade, Nivea ve İSOMdan sürpriz hediyeler bekliyor. 10 gün sürecek bu heyecanlı turnuvanın finali ve ödül töreni ise 12 Temmuz Salı günü yine Hillside City Club-Etilerde gerçekleştirilecek.

Wings TTF Open Tenis Turnuvasının kategorileri ise şöyle sıralanıyor:

Tek Kadınlar:  35+, 40+, Yeni başlayan kadınlar
Tek Erkekler:  18+, 35+, 45+, 55+, 60+, Yeni başlayan erkekler
Çift Kadınlar:  35+
Çift Erkekler :  18+, 35+, 45+
Karışık Çiftler:  18+, 35+

Katılım ücretleri:
Tekler: 60 TL - Hillside üyeleri ve Wings sahipleri için 50 TL.
Çiftler: 30 TL - Hillside üyeleri ve Wings sahipleri için 25 TL.

Hillside City Club-Etiler:
Tel: (0212) 352 23 33
Adres: Tepecik Yolu, Alkent Sitesi, Etiler

Hillside City Club hakkında:
İyi hissettirme misyonuyla faaliyet gösteren Hillside Leisure Grupa bağlı Hillside City Clublar, çok işlevli ve butik anlayışla servis sunan spor merkezleri olarak hizmet vermektedir. Deneyimli, uzman ve güler yüzlü ekibiyle alışılagelmiş spor merkezlerinden çok farklı bir çizgide olan Hillside City Club, kişiye özel ihtiyaçları göz önünde bulundurarak özgün ürünler geliştirir. Dünyadaki spor akımlarını Türkiyede eşzamanlı uygulayan Hillside City Clublar, bilinçli sporu eğlence ile birleştirerek üyelerine renkli bir yelpaze sunmaktadır. Hillside City Club-Etiler, Hillside City Club-İstinye ve Hillside City Club-Trio üyelerinin oluşturduğu Hillsider Communityye sık sık öncü aktiviteler sunan Hillside City Clublar, üyelerinin sosyal hayatlarını zenginleştirmek için turlar, kültürel geziler, turnuvalar ve partiler düzenler. Beslenmeden spora, eğlenceli grup egzersizlerinden renkli etkinliklere kadar birçok uygulaması ile Hillside City Club'lar, misafirlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri, iyi zaman geçirebilecekleri ve tam bir kulüp ruhunu hissedecekleri sağlıklı yaşam adresleridir.

Wings hakkında
Wings, müşterilerini tercih ettiği havayoluyla, alan vergisi ödemeden, kontenjan sınırı olmadan istediği yere özgürce uçuruyor. Avans Mil Puan ile önce bilet alıp, sonra Mil Puan biriktirmek de mümkün.

Wings sahipleri Hillside City Clubda Wingse özel  ekstra 3 taksitten Hillside Cinecitydeki filmleri  indirimli  izlemeye kadar pek çok ayrıcalıktan yararlanabiliyor, üstelik bütün Hillside ödemelerinde Ekstra Mil Puan kazanıyor. Wingsin sunduğu fırsatlar hakkında daha ayrıntılı bilgi için  www.wingscard.com.tr  adresini ziyaret etmek yeterli.





Geri Dön