06 / 05 / 2024

Hilti güçlü kırma özelliği olan TE 3000 AVR makinasını geliştirdi!

Hilti güçlü kırma özelliği olan TE 3000 AVR makinasını geliştirdi!

Global inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunan Hilti’nin bugüne kadar geliştirdiği en güçlü kırıcı makinesi olan TE 3000 AVR, saatte 6 tona kadar beton kırma potansiyeli ile dikkat çekiyor.



TE 3000 AVR kırıcı, herhangi bir kompresöre ihtiyaç duymaması sayesinde kurulum kolaylığı, yakıta ihtiyaç duymaması ve yüksek performansı ile de büyük bir maliyet avantajı sağlıyor.


68 Joule gücündeki kuvvetli motoruyla özellikle beton ve asfaltta ağır kırım yapanların tercih ettiği TE 3000 AVR, bakım gerektirmeyen kömürsüz motor teknolojisiyle kullanıcılarını birçok tamir masrafından da kurtarıyor.


Daha Fazla Güç, Daha Az Titreşim


Titreşim azaltıcı teknolojiyle donatılan TE 3000 AVR kırıcı, kırım sırasında düşük titreşim aktarımıyla kullanıcıya hem konfor ve sağlıklı bir kullanım hem de daha uzun süre çalışma imkanı sunuyor. Çıkarılabilen elektrik kablosu ile kullanıcı güvenliğini artıran özelliğe sahip TE 3000 AVR kırıcı, kablo kopması, kabloya basma ya da takılma gibi kaza olasılıklarını da minimuma indiriyor. Cihazla birlikte satın alınabilen el arabası da kullanıcılara şantiye ortamında rahat ve hızlı bir hareket imkanı sunuyor.


Hilti sadece cihazlarında değil örneğin kırıcılarda kullanılan keskilerde de uzun Ar&Ge çalışmaları yürütüyor. Hilti keskileri özel poligon şekli ile beton içinde ilerlerken daha çok kırım etkisi vererek kırım performansını belirgin şekilde arttırıyor. Kendi kendini bileme özelliği de bulunan son teknoloji ürünü Hilti keskiler, bu sayede uzun süre etkin şekilde kullanılabiliyor ve kullanıcılarına maliyet avantajı sunuyor.


Hilti ve Hilti Türkiye Hakkında



Dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan yaklaşık 35 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nde doğup, bugün 22 bin çalışanı ile global jenerik marka haline gelen Hilti, 6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. 2014 yılı cirosu 4,5 milyar İsviçre Frangı (11,5 milyar TL) olarak gerçekleşen Hilti, Türk inşaat sektörünün hızlı gelişme ve büyüme potansiyeli sebebiyle 1982 yılından itibaren 33 yıldır Türkiye’de. Hilti Türkiye, son yıllarda göstermiş olduğu gelişimle 2011 yılı başından bu yana 10 ülkenin (Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Moğolistan, Kırgızistan, Ermenistan, Gürcistan, Tacikistan, Moldova ve Kuzey Irak) bağlı olduğu bir bölgesel üs konumunda. 2014 yılında yüzde 35 büyüme gösteren Hilti Türkiye, başarısını bilgi, birikim ve inovasyon ile sürdürülebilir değer yaratan bir marka olmaya borçlu. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Hilti Türkiye; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve  Adana  Bölge Müdürlükleri’nde görev yapan 228 çalışanı ile faaliyetlerini sürdürüyor. Ekonomiye yarattığı katma değer dışında İnsan Kaynakları alanında çalışmalarıyla da öne çıkan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2015 listesinde 3. sırada yer alırken, Yaşam Boyu Öğrenme alanında Özel Ödül’e layık görüldü.



Geri Dön