29 / 04 / 2024

Taksi çağırma özelliği bulunan olan Huawei Watch 3 Pro ilgi odağı oldu! İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Taksi çağırma özelliği bulunan olan Huawei Watch 3 Pro ilgi odağı oldu! İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Çinli teknoloji şirketi Huawei tarafından geliştirilen ve taksi çağırma özelliği ile dikkat çeken Huawei Watch 3 Pro'nun fiyatı ne kadar? İşte Huawei Watch 3 Pro kasım ayı güncel fiyatı...



Akıllı saat sektöründe rekabet günden güne arttıyor. Her ne kadar şu an için sektörün en büyük ismi Apple olsa da, başta Samsung ve Xiaomi olmak üzere pek çok marka, Apple’dan pazar payı koparabilmek için tüm gücüyle çalışıyor. Bununla birlikte birkaç yıl öncesine kadar Amerikalı teknoloji devinin en büyük rakibi olarak Huawei gösteriliyordu. 

Çinli teknoloji devi gerçekten de günden güne genişlettiği pazar payı ile beraber akıllı saat sektörünün en büyük ikinci ismi olmayı başarmıştı. Fakat sonrasında Amerika ambargolarına maruz kalan şirketin diğer pek çok kategoride olduğu gibi burada da satışları düşmeye başladı.

Taksi çağırma özelliği olan Huawei Watch 3 Pro dikkat çekti!

Son zamanlarda yavaş yavaş yeniden toparlanmaya başlayan Huawei, kaybettiği güveni yeniden kazanabilmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor. Bu anlamda yeni modellerine birçok önemli özellik entegre eden şirket, bilhassa Watch 3 Pro modelinde bulunan taksi çağırma özelliği ile uzun bir aradan sonra yeniden ilgi odağı olmayı başardı.

Çin’de satışa sunulan bu saat, Huawei’nin kendi haritalar uygulaması olan Petal Maps üzerinden istenildiği zaman taksi çağrılabilmesine olanak tanıyor. Sadece tek bir tıklama ile bulunulan konum için taksi çağırabilen akıllı saat, ayrıca bu taksinin plakasını, rengini ve sürücüsünün ismini de anında kullanıcıya sunuyor. Taksinin harekete geçmesinin ardından anlık olarak taksi konumunu da takip eden Huawei Watch 3 Pro, ödemenin yapılması için de başka bir işleme ihtiyaç kalmadan online ödeme yöntemiyle bu işin de üstesinden geliyor.

Peki  Huawei Watch 3 Pro ne kadara satılıyor?  Huawei Watch 3 Pro fiyatları ne kadar? İşte  Huawei Watch 3 Pro 19 Kasım 2022 fiyat listesi...


 


Geri Dön