03 / 05 / 2024

BMW X1'in zamlı fiyatı açıklandı! BMW X1 ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

BMW X1'in zamlı fiyatı açıklandı! BMW X1 ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

BMW X1'in kasım ayı fiyatları açıklandı. BMW X1'e bu ay zam geldi. Peki BMW X1'in özellikleri neler? BMW X1'in fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi...



Yeni otomobil almak isteyenlerin radarına BMW X1'de girdi. LED sinyal lambaları, akıllı acil durum çağrısı, sürüş asistanı, şehir içi fren fonksiyonlu yaklaşma kontrolü gibi özellikleriyle sürücüleri cezbeden BMW X1, çevikliği, atletik tasarımı ve yenilikçi teknolojileri ile dikkat çekiyor. 

BMW X1 in zamlı fiyatı açıklandı! BMW X1 ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Akıllı acil durum çağrısı, LED sinyal lambaları, şehir içi fren fonksiyonlu yaklaşma kontrolü, sürüş asistanı gibi özellikleri olan BMW X1, sDrive18i ile sDrive16d olacak şekilde 2 değişik motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. 

Dur kalk işlevli kamera tabanlı kontrol sistemi, aktif koruma çarpışma ve park asistanı özellikleriyle güvenliği bir üste çıkaran BMW X1'de Yağmur sezicisi, 6,5 inç Kontrol Ekranı ve altı hoparlörlü AM/FM radyo, 17 inç, stil 560 haff alaşım jantlar, V kollu, LED teknolojisine sahip gündüz farlarıyla birlikte halojen farlar, ECO PRO özelliğini bir arada sunuyor. Ayrıca bu otomobilde, sürüş deneyimi kontrolü, parlak siyah şeritli koyu mat oksitlenmiş gümüş iç kaplama, performans kontrolü, klima, "Grid" kumaştan standart ön koltuklar yer alıyor. 

BMW X1 in zamlı fiyatı açıklandı! BMW X1 ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ön koltuklarının yüksekliği, geri pozisyonu, sırtlık açısı ve başlık yüksekliği manuel şekilde ayarlanabilen BMW X1'de, üç kollu tasarıma sahip standart direksiyon ile siyah deriden direksiyon simidi de bulunuyor. 

BMW Efficient Dynamics, aerodinamikler, sürüş deneyimi kontrolü, fren enerjisi geri kazanımı ve optimum vites değiştirme göstergesi özellikleriyle ön plana çıkan araç, tam renkli BMW Head-Up Display, 8,8 inç dokunmatik kontrol ekranı ve siyah panel teknolojili gösterge ekranıyla yolculukla ilgili bütün bilgileri içinde barındırıyor.

BMW X1 in zamlı fiyatı açıklandı! BMW X1 ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

BMW X1'deki, katlanabilen ön koltukla iç hacim de artırılırken; sportif ayrıntıları ile sürücüleri cezbediyor. Steptronic şanzımanı, sportif ve verimli BMW TwinPower Turbo 3 silindirli motoru ile sürüş güvenliği ile konforunu da katlayan araç, BMW'nin en çok tercih edilen modelleri arasında yer alıyor. 

Peki BMW X1 fiyatlarına kasım ayında geldi mi? BMW X1 kaç TL, ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön