05 / 05 / 2024

WhatsApp konuşmalarınızı kimse göremeyecek! Artık kilitlenme özelliği geliyor!

WhatsApp konuşmalarınızı kimse göremeyecek! Artık kilitlenme özelliği geliyor!

WhatsApp, kullanıcılarının gizliliğini daha da korumak için önemli bir adım atıyor. Yeni özelliği "Sohbet Kilitleme”, kullanıcıların özel sohbetlerini ek güvenlik önlemleriyle koruma imkânı sağlıyor.



Sohbet Kilitleme özelliği, kullanıcıların WhatsApp sohbetlerini parmak izi veya yüz tanıma gibi biyometrik verilerle kilitlemelerine olanak tanıyor.  WhatsApp’ta sohbet kilitleme nasıl olacak ve sohbetleri telefon kullanıcıları nasıl görecek, işte tüm detaylar haberimizde…

WhatsApp’tan yeni gizlilik özelliği geldi: sohbet kilitleme

Dünya çapında neredeyse herkes tarafından kullanılan bir sohbet uygulaması olan WhatsApp her geçen gün yenilikleriyle gündeme geliyor. Şu anki yaptığı yeniliklerden biri de sohbet kilitleme özelliği oldu. Bu yeni özellik sayesinde, kullanıcılar artık daha fazla kontrol sahibi olacak ve özel mesajlarının sadece kendileri tarafından erişilebilir olmasını sağlayabilecek. Bu, kişisel ve hassas bilgilerin üçüncü tarafların eline geçmesini engelleyerek, güvenlik endişelerini azaltacak.

Her bir sohbetin kilitlenmesi, telefon sahibi için oldukça kullanışlı bir özellik olacak. Sohbetleri yeniden açmak için parola veya parmak izi uygulaması yeterli olacak. Bu gizlilik özelliği WhatsApp tarafından uzun zamandır test edilmekteydi. Nihayetinde şu an uygulamaya konulan ‘sohbet kilitleme’ özelliği, pek çok kullanıcının beğeneceğine benziyor. WhatsApp'ın Sohbet Kilitleme özelliği, kullanıcı gizliliğine yönelik bir adım olarak büyük bir önem taşıyor. Bu özellik, kullanıcıların mesajlaşma deneyimini daha güvenli hale getirerek, kullanıcıların özel yaşamlarının korunmasına yardımcı oluyor.


Geri Dön