29 / 04 / 2024

Hilton Garden Inn Bayraklı 2015'te açılacak!

Hilton Garden Inn Bayraklı 2015'te açılacak!

Türkiye ve yurtdışındaki büyük ölçekli altyapı ve tünel inşaatlarıyla tanınan Özgün Şirketler Grubu, İzmir Bayraklı projesiyle otelcilik sektörüne de adım attı. Özgün Şirketler Grubu'nun kuracağı Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı'nın temeli atıldı.




Türkiye ve yurtdışındaki büyük ölçekli altyapı ve tünel inşaatlarıyla tanınan Özgün Şirketler Grubu,  İzmir  Bayraklı projesiyle otelcilik sektörüne de adım attı. Özgün Şirketler Grubu'nun kuracağı Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı'nın temeli atıldı.  Otel, 2015'in ikinci yarısında hizmete girecek. Özgün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Karakullukçu, turizm sektöründeki ilk yatırımlarını İzmir'de yaptıklarını söyledi. 

LJç yılda S otel Karakullukçu, "35 milyon dolarlık yatırımla tamamlanacak Hilton Garden Inn izmir, Bayraklı'da 9 suit, 195 oda bulunacak. Ayrıca toplantı salonları, 250 kişilik restoranı ve Körfez manzaralı barıyla oteli 2015 yılının ikinci yarısında açacağız" dedi. Üç yılda 150 milyon dolar yatırımla toplamda 5 otel projesini hayata geçirmeyi amaçladıkBayraklı Hilton 2015te açılacak Özgün Şirketler Grubu, otelcilik sektörüne el attı. Firmanın inşa edeceği Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı'nın temeli törenle atıldı. Karakullukçu, şu bilgileri verdi: "Bu yıl Hilton Garden Inn izmir Bayraklı'nın yanı sıra biri Trabzon, diğeri Aliağa'da olmak üzere iki otelin daha temelini atmayı planlıyoruz. Özgün Turizm yatırımlarının ayrıca biri Yunanistan'ın Selanik şehrinde, diğeri bir Balkan ülkesinde olmak üzeH il ton Garden Inn re yurtdışında iki adet otel projesi bulunuyor. Bu yurtdışı otellerini de önümüzdeki 5 yıl içinde misafirleriyle buluşturmayı hedefliyoruz. İzmir'in yatırımlardan hak ettiği payı alamadığını düşünüyoruz. Bu fikirden yola çıkarak İzmir'e de çok güzel bir otel atmaya karar verdik." 


Milliyet Ege


Geri Dön