01 / 05 / 2024

Hilton HHonors Global Alışveriş Merkezi, internette açıldı!

Hilton HHonors Global Alışveriş Merkezi, internette açıldı!

Hilton Worldwide'ın 10 markasını kapsayan sadakat programı Hilton HHonors, üyelerin HHonors puanlarını kullanarak çeşitli ürünler ve unutulmaz Hilton Worldwide deneyimleri satın alma imkanı sunan Global Alışveriş Merkezi'ni açtı



Dünya genelindeki Hilton HHonors üyeleri artık puanlarını internet üzerinden satın alabilecekleri ürün ve deneyimler için kullanabilecek.

www.HHonors.com/Shopping adresinden ulaşılabilen alışveriş merkezi, mücevherden, oyuncağa, elektronik eşyadan helikopter turlarına ve bağış olanaklarına kadar uzanan 20.000'i aşkın seçenek ile kendi segmentinin en büyüğü olma özelliği taşıyor. Hilton HHonors Global Alışveriş Merkezi ürünlerinin satışı ve teslimi, aralarında Türkiyenin de bulunduğu 185'ten fazla ülkeye yapılabiliyor.

Hilton Worldwide, Global Müşteri Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Jeff Diskin konuyla ilgili olarak, "Hilton HHonors üyeleri, puanlarını 85 ülkede 3750'yi aşkın otelimizde ücretsiz konaklama için kullanabiliyorlar. HHonors Global Alışveriş Merkezi'mizin yaygınlaşmasıyla, dünya genelindeki müşterilerimize sadece konaklama fırsatları sunmakla kalmayıp puanlarını sonsuz olanaklara da dönüştürebilmelerine, hayal ettikleri bir deneyim kazanmalarına veya hep vermek istedikleri bir hediyeyi almalarına imkan sağlıyoruz" şeklinde konuştu.

Hilton HHonors Global Alışveriş Merkezinin web sitesine girerken Hilton HHonors üyelerinden, tercih ettikleri gönderim ülkesine ait hediye kataloğunu seçmeleri isteniyor. Bu kataloglar aralarında Türkçe'nin de bulunduğu pek çok farklı dilde sunuluyor.

Hilton HHonors üyesi olmayanlar da Global Alışveriş Merkezi'ne girerek, seçtikleri ülke ve dilde siteyi ziyaret edebiliyor. Ancak, alışveriş yapabilmeleri için HHonors üyesi olmaları gerekiyor.

HHonors Puanları ile HHonors Global Alışveriş Merkezi'nden ürün satın almak için üyeler http://www.HHonors.com/Shopping adresinde ya da internet sitesinde listelenen telefon numaraları yoluyla işlemlerini tamamlayabiliyor. Ürünlerin, gönderim yapılması istenilen bölgeye karşılık gelen ülke seçeneği kullanılarak satın alınması gerekiyor. Örneğin ürün Türkiye'de bir adrese gönderilecekse, alışverişin Türkiye Alışveriş Merkezi yoluyla yapılması isteniyor.

Hilton HHonors, üyelerine puanlarını kullanmak için binlerce seçenek sunuyor; üyelerine puanlarını herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda, herhangi bir oda için kullanma olanağı da tanıyor. "Puan ve Mil" ile "Geçersiz Tarih Olmaması" özelliklerinin yanında yeni ödüller de şunları içeriyor:

Puan ve Para Ödülleri: Üyeler standart bir oda rezerve ettirmek için puanlarını para ile birleştirebilir.

Premium Oda Ödülleri: HHonors üyeleri ilk kez geçersiz tarih olmadan, puanlarıyla dünya genelindeki otellerde premium oda ve suit rezervasyonu yaptırabilir. Bu yeni ödül seçeneği ile daha önce puan kullanımına açık olmayan 200.000'i aşkın ek oda ve suit kullanıma açılıyor.

Oda Yükseltme Ödülleri: Artık HHonors puanları, geçersiz tarih olmaksızın dünya genelinde mevcut rezervasyonu premium oda veya suite yükseltmek için de kullanılabiliyor.

HHonors Global Alışveriş Merkezi'ne ilişkin hüküm ve koşulların tamamı için www.HHonors.com/Shopping adresini, Hilton HHonors hakkında daha fazla bilgi veya üye olmak için ise  HHonors.com/Turkiye adresini ziyaret edebilirsiniz. .

Hilton HHonors

Hilton Worldwideın 10 değişik otel markasını kapsayan ödüllü bir müşteri sadakat programı olan Hilton HHonors, 30 milyon üyesine diğer bütün müşteri sadakat programlarından daha fazla puan kazanma ve kullanma yöntemi sunarken, konuklar kazandıkları puanları 88 ülkedeki 3.800ü aşkın otelde herkesle paylaşmak isteyecekleri deneyimlere dönüştürebilyorlar. HHonors üyeleri, HHonors puanlarıyla, Lüks Oda Ödülleri, Oda Yükseltme Ödülleri, Puan ve Para Ödülleri ve Standart Oda Ödülleri başlıklarındaki dört ödül türünden birini seçerek en lüks suitler de dahil olmak üzere her yerde, her zaman ve her odada kalmak için kullanabiliyorlar. Ayrıca ayrıcalıklı deneyim ödülleri, alışveriş ve tatil paketleri de kazanabiliyor, aynı zamanda puanlarını hayır amaçlı bağışlara katkı olarak veya başka çeşitli şekillerde kullanabiliyorlar. HHonors, otellerinde kapasite kısıtlamalı satışa kapalı günleri olmayan ve aynı konaklama için Puan ve Mil veren tek müşteri sadakat programıdır, katılımcı markalar arasında Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations bulunmaktadır. HHonors üyeliği ücretsizdir. Üyelik için www.HiltonHHonors.com sitesini ziyaret edebilir veya www.HHonorsGlobalMediaCenter.com adresinden Hilton HHonors ile iletişime geçebilirsiniz.

Hilton Worldwide

Hilton Worldwide, lüks ve tam hizmet veren otellerden tatil otellerine, uzun süreli konaklama süitlerinden orta sınıf otellere kadar uzanan ürün portföyü ile global konaklama sektörünün lider şirketidir. Hilton Worldwide, 93 yılı aşkın süredir iş ve tatil amaçlı seyahat edenlere en kaliteli konaklama, hizmet, konfor ve değeri sunuyor. Şirket, tüm global markalarında, konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim sunma geleneğine olan bağlılığını sürdürüyor.  Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations da dahil olmak üzere, markalarımız 88 ülkede, toplam 630.000 odası bulunan 3.800den fazla oteli kapsamakta. Şirket ayrıca dünya genelindeki Hilton HHonors® konuk ödüllendirme programını da yürütüyor. Şirket hakkında daha fazla bilgi için www.facebook.com/hiltonworldwide, www.twitter.com/hiltonworldwide, www.youtube.com/hiltonworldwide, www.flickr.com/hiltonworldwide ve www.linkedin.com/company/hilton-worldwide adresini ziyaret edebilirsiniz.


Geri Dön