28 / 04 / 2024

Verda Store, Ada Alışveriş Merkezi 'nde açıldı!

Verda Store, Ada Alışveriş Merkezi 'nde açıldı!

Yeniliklerin merkezi, estetik ve zerafeti bir arada sunan tasarımları ile hanımların mutfaktaki zamanlarını keyifli hale getirmeyi amaçlayan Verda Mutfak Gereçleri ' nin 2. mağazası olan “Verda Store ”,   Ada Alışveriş Merkezi 'nde açıldı



'Kentin alışveriş keşfi ” ADA Alışveriş Merkezi, biribirinden kaliteli ve ünlü markaları Sakaryalılar ile buluşturmaya devam ediyor. Avşar Grup bünyesinde, 2006 yılından beri “Verda ” markası adı altında üretimi yapılan mutfak ürünlerinin yer aldığı Verda Store, Ada Alışveriş Merkezi ' nin birinci katında Sakaryalı tüketicisi ile buluştu.

Üretim alanı ve kapasitesi olarak Ortadoğu, Balkanlar ve Avrupa ülkeleri içerisinde sektöründe öncü ve en yüksek üretim kapasitesine sahip emaye fabrikası konumunda olan Avşar Grup; dünyanın pek çok ülkesindeki tüketicilerin beğenisini kazanmış, kaliteli ve fonksiyonel ürünlerini “Verda ” markası adı altında Türk tüketicisi ile buluşturmakta. Biribirinden renkli ve fonksiyonel Verda ürünleri, uluslararası geçerliliğe haiz kalite ve sağlık belgelerine sahip materyaller kullanılarak üretilmektedir.

Dış yüzey emaye, iç yüzey yapışmaz tencereler, tavalar, saklama kapları, tepsiler, çatal kaşık bıçak takımları, paslanmaz çelik tencereler, porselen yemek setleri, çaydanlıkların yer aldığı biribirinden şık ve kaliteli Verda ürünleri, açılışa özel indirmler ile Sakaryalı hanımların vazgeçilmezi olmaya aday.      

Sakarya 'da 3. yılını geride bırakan Ada Alışveriş Merkezi, lider markalar ile büyümeye devam edecek.


Geri Dön