21 / 05 / 2024

global avm

global avm

Hilton Worldwide'ın 10 markasını kapsayan sadakat programı Hilton HHonors, üyelerin HHonors puanlarını kullanarak çeşitli ürünler ve unutulmaz Hilton Worldwide deneyimleri satın alma imkanı sunan Global Alışveriş Merkezi'ni açtı

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı!

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı...

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi açıldı!

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Van AVM kiralarında TL'ye döndü!

VAN AVM, Türk Lirası’na dönme kararı aldı. Global Yatırım Holding tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye bu zorlu dönemde tek yürek olarak daha güçlü çıkacaktır” ifadesine yer verildi.

Tahincioğlu Dubai Cityscape Global 2016 basın toplantısı 6 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarları arasında bulunan Dubai Cityscape Global 2016’da 6 Eylül 2016 Salı günü saat 14.00’da sohbet toplantısı gerçekleştirecek.

Van AVM Türkiye’nin En İyi AVM Projesi ödülünü aldı!

Aralık ayında kapılarını açan VAN AVM, Golden City Awards 2016’da, “Türkiye’nin En İyi AVM Projesi” ödülü aldı. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “VAN AVM, kent tarihindeki en büyük özel sektör yatırımı." dedi.

Van AVM ile bölgenin değeri artacak!

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “Van AVM kentin modern şehirleşme yolundaki kılavuzlarından olacak. VAN AVM’nin yaşam merkezi konsepti, ‘Yeni Van’ için yön verecek. Hem Van’ın, hem bölgenin değeri artacak ” dedi.

Van AVM kapılarını yarın açıyor!

Liman işletmeciliği, finans, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde uluslararası arenada güçlü bir küresel oyuncu olan Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen Van AVM kapılarını yarın açıyor.

Van AVM kenti markalaştıracak!

“Global Yatırım Holding, Van AVM yatırımı ile kentte ilk olmanın ayrıcalığını yaşayacak. Kendilerinin diğer alanlarda da ilk olmalarını bekliyoruz”

Aqua Florya AVM'nin sosyal sorumluluk projesine global ödül!

Aqua Florya, yılbaşı alışverişlerinde ziyaretçilerine bir ömür boyu yaşayacak, hiç unutmayacakları ve aynı zamanda sosyal sorumluluk değeri taşıyan bir hediye vermek amacıyla yaptığı bu proje ile, ilk global ödülünü de almış oldu.

Global Yatırım'dan Van'a 50 milyon dolarlık yatırım!

Global Yatırım Holding (GYH) Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Cumhuriyet Caddesi'nde temeli atılacak olan Van AVM ile ilgili sunum yaptı.

Fiba Holding, 300 milyon dolarlık yatırımla Çin'de AVM açtı!

Fiba Holding, 300 milyon dolarlık dev yatırımla global markaların hedefinde yer alan Çin'de AVM açtı. Ülkenin kuzeyinde yer alan Sınyang'da faaliyete geçen "Star Mall" bugüne kadar ülkede gerçekleştirilen en büyük Türk yatırımı oldu

Palm City Mersin AVM en iyi AVM renovasyonu kategorisi’nde ödül aldı!

Palm City Mersin Alışveriş Merkezi 8. Global RLI Awards” Töreni’nde En İyi AVM Renovasyonu Kategorisi’nde “Jüri Özel Ödülü” kazandı...

global avm Haberi

global avm

Dünya genelindeki Hilton HHonors üyeleri artık puanlarını internet üzerinden satın alabilecekleri ürün ve deneyimler için kullanabilecek.

www.HHonors.com/Shopping adresinden ulaşılabilen alışveriş merkezi, mücevherden, oyuncağa, elektronik eşyadan helikopter turlarına ve bağış olanaklarına kadar uzanan 20.000'i aşkın seçenek ile kendi segmentinin en büyüğü olma özelliği taşıyor. Hilton HHonors Global Alışveriş Merkezi ürünlerinin satışı ve teslimi, aralarında Türkiyenin de bulunduğu 185'ten fazla ülkeye yapılabiliyor.

Hilton Worldwide, Global Müşteri Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Jeff Diskin konuyla ilgili olarak, "Hilton HHonors üyeleri, puanlarını 85 ülkede 3750'yi aşkın otelimizde ücretsiz konaklama için kullanabiliyorlar. HHonors Global Alışveriş Merkezi'mizin yaygınlaşmasıyla, dünya genelindeki müşterilerimize sadece konaklama fırsatları sunmakla kalmayıp puanlarını sonsuz olanaklara da dönüştürebilmelerine, hayal ettikleri bir deneyim kazanmalarına veya hep vermek...