02 / 10 / 2024

Hilton Oteli Isparta'ya da açılabilir!

Hilton Oteli Isparta'ya da açılabilir!

Isparta'ya ikinci alışveriş merkezini kazandıracak olan proje, otel, eğlence-rekreasyon ve lüks konut ayaklarından oluşuyor. Proje, öylesine iddialı ki, Hilton Oteller Zinciri'nin bile Isparta'ya yatırım yapmasını beraberinde getirebilir




Isparta'ya bir yaşam merkezi geliyor. Aynı zamanda bu şehre ikinci alışveriş merkezini de kazandıracak olan proje, otel, eğlence-rekreasyon ve lüks konut ayaklarından oluşuyor. Proje, öylesine iddialı ki, Hilton Oteller Zinciri'rün bile Isparta'ya yatırım yapmasını beraberinde getirebilir.
Projenin başındaki isim olan ve şu anda İsparta'da Tepe Mobilya, Migros ve YKM işletmeciliğini yapan Mesut Şener, dört ana bölümden oluşan projenin alışveriş merkezi, otel, eğlence-rekreasyon merkezi ve lüks konutları kapsadığını kaydetti. Projeyi, İsparta'da bir ilk olacak kadar iddialı olarak nitelendiren Şener, şöyle konuştu:
"Bu projeyle şehrimizin çehresinin değişmesine katkıda bulunacağız. Otelimiz hem iş için hem de turistik amaçlı seyahat edenlere yönelik olacak ve şehrimizin bu alandaki ihtiyacını ve beklentileri karşılayacak."
Projenin en iddialı noktalarından birisi ise, otel yatırımının işletmesini Hilton Oteller Zinciri'n'in üstlenme ihtimalinin yüksek olması. Yeni yaşam merkezi içersinde yapılacak 5 yıldızlı ve 160 odalı otelin, Hilton Oteller Zinciri tarafından işletilebilme olasılığının yüksek olduğunu dile getiren Şener, şu anda Adana, Ankara, İstanbul, İzmir, Kayseri, Muğla ve Mersin'de yatırımları bulunan ünlü grubun Türkiye'deki sekizinci şehri olabilecekleri mesajını verdi.
Lüks konutlar olacak
Alışveriş merkezi ve lüks konutlar bölümleri hakkında da oldukça iddialı konuşan Şener, MMM Migros ve YKM dışında konusunda en büyükleri mağazaların burada yer alacağını belirterek, 'Yeme içme alanında yine İsparta'da olmayan dünyaca ünlü markalan göreceksiniz. Fitness merkezinden çocuk aktivite alanlarına kadar bir çok fonksiyon bu proje de bulunacak" dedi.
Projenin lüks konut bölümünde ise l+l'den 3+1'e kadar çeşitli büyüklük ve tiplerde daireler yer alacağını dile getiren Şener, "Büyükşehirlerdeki bu tarz projelerde bulunan üst düzey yaşam konforunu Ispartahlann beğenisine sunacağız" diye konuştu.
Milliyet


Geri Dön